Oferte locuri de munca top

110 mil lei pentru investitii, din fonduri europene, in Galati

Municipiul Galați va beneficia de lucrări la infrastructura rutieră, precum și de lucrări pentru modernizarea a două școli. În acest sens, primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu, a semnat, astăzi, contractul de finanțare europeană pentru un proiect de anvergură dedicat infrastructurii rutiere – modernizarea străzilor Siderurgiștilor și 1 Decembrie. Proiectul prevede inclusiv înlocuirea liniilor de tramvai. Lucrările vor începe în vara acestui an.

Primul și cel mai important proiect este cel legat de modernizarea străzilor Siderurgiștilor și 1 Decembrie 1918. Aceste artere intră pentru prima dată în reabilitare completă (modernizarea liniilor de tramvai – 4km – și a căilor de rulare, refacerea carosabilului, a iluminatului public și trotuarelor, realizarea pistelor pentru bicicliști, plantări de arbori și amenajarea spațiilor verzi).
Tot astăzi, edilul a semnat contractele cu finanțare europeană pentru modernizarea

Școlii Gimnaziale nr. 33 ( cartierul Micro 39) și a Școlii Gimnaziale ”Mihail Sadoveanu” ( cartier Țiglina III). Peste 1.500 de beneficiari (elevi, profesori, personal auxiliar) din cele două unități de învățământ vor avea corpurile de clădire modernizate, dotări cu echipamente IT, terenuri de sport reabilitate, alei de acces refăcute și mobilier urban pentru curțile interioare.

 

 

Citiți și:

Ansamblu de locuinte de lux si club privat, in pregatire in Capitala

Un mare afacerist local implicat intr-un amplu proiect mixt

Cu cat s-a scumpit betonul in Bucuresti

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

 

Sus
Translate »