Oferte locuri de munca top

155 lei pentru o actiune a dezvoltatorului Transilvania Constructii

155 lei pe acțiune vor primi acționarii dezvoltatorului imobiliar Transilvania Construcții SA din Cluj Napoca, cei care vor să se retragă din societate ca urmare a viitoarei delistări de la Bursa de Valori. Acționarii majoritari au decis transformarea societății într-una de tip închis, care nu va mai avea obligațiile de transparență impuse de bursă.

Cererile de retragere din societate pot fi depuse până la 9 noiembrie.

Profit cu 7% mai mare decât cel estimat, în primul semestru

Pandemia de coronavirus nu a afectat semnificativ activitatea curentă a societății în prima jumătate a anului. Astfel, deși au existat o serie de cereri din partea chiriașilor pentru amânare plați sau reduceri de chirie, acestea au avut doar un efect marginal asupra cash-flow-ului. De asemenea, în primul semestru nu s-au înregistrat întreruperi de contracte încheiate cu clienții importanți.

Principalii indicatori financiari ai societății, precum cifra de afaceri, profitul operațional și profitul net sunt in linie cu cei bugetați, abaterile fiind nesemnificative. Profitul net înregistrat în primul semestru este de 5.478.273 lei, mai mare cu 7% decât cel estimat.

În ceea ce priveste relația cu chiriașii, societatea a încheiat o serie de acorduri cu aceștia, prin care au fost acordate amânări la plată sau reduceri de chirie, pe perioadă determinată.

Totodată, societatea a amânat o serie de investiții programate pentru anul 2020 și care nu demaraseră la debutul pandemiei.

 

 

 

Citiți și:

Extindere mare a unor spatii comerciale, autorizata

Oferta reevaluata pentru constructii de aproape 98 mil euro

Statie de transfer a deseurilor, in autorizare

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 6/septembrie 2020

Sus
Translate »