Oferte locuri de munca top

26 km din Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, in licitatie

La peste 1 miliard de lei a fost estimată valoarea a două contracter de proiectare și execuție a circa 26 de kilometri, parte din Autostrada Brașov – Târgu Mures – Cluj – Oradea.

Cele două contracte au fost lansate azi în licitație deschisă de către CNAIR, ambele urmând să fie finanțate din fonduri europene,.

Primul contract, ”Proiectare si executie Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, Sectiunea 3B: Mihaiesti – Suplacu de Barcau, Subsectiunea 3B5: Nusfalau – Suplacu de Barcau (km 66+500 – km 80+054.044)” va fi atribuit dupa criterul ”cel mai bun raport calitate – preț”.

Valoarea estimata a contractului este de 395,7 milioane lei.

Durata contractului este de 84 luni și cuprinde: 6 luni perioada de proiectare, 18 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 21 mai 2019.

Cel de-al doilea contract, ”Proiectare si executie Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea Sectiunea 3B: Mihaiesti – Suplacu de Barcau, Subsectiunea 3B2: Zimbor – Poarta Salajului (km 13+260 – km 25+500) ” va fi atribuit folosind acelasi criteriu, si anume ”cel mai bun raport calitate – preț”. Valoarea contractului a fost estimata la 730,5 milioane lei. Lucrările vor fi executate în județul Sălaj și în București.

Termenul limită pentru depunerea ofertelor este 20 mai 2019.

Durata contractului este de 96 luni și cuprinde: 12 luni perioada de proiectare, 24 luni perioada de execuție a lucrărilor și 60 de luni perioada de garanție a lucrărilor.

Proiectele fac parte din Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM.

Încheierea contractelor de achiziție publică este condiționată de obținerea/ aprobarea finanțării lucrărilor din fonduri de la bugetul de stat și/ sau fonduri europene nerambursabile. Semnarea contractelor este posibilă doar în situația în care se respectă dispozițiile referitoare la angajarea cheltuielilor din bugetele care intră sub incidența legislației privind finanțele publice.

În cazul în care obtinerea/aprobarea finantarii lucrarilor din fonduri de la bugetul de stat si/ sau fonduri europene nerambursabile nu se realizează, autoritatea contractantă va aplica prevederile art. 212 alin (1) lit. c) teza a II-a din Legea 98/2016, fiind imposibilă încheierea contractului de achiziție publică.

CNAIR estimează că va obține finanțarea necesară semnării contractelor în semestrul II al anului 2019.

 

 

Citiți și:

Proiect cu 5 blocuri cu 12 etaje, in pregatire in Capitala

10 mil euro pentru lucrari de amenajare urbana a mai multor strazi

Viitoare parcare supraetajata in provincie

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.1/ martie 2019

Sus
Translate »