Oferte locuri de munca top

Terenuri pentru case vor fi scoase la licitatie

Mai multe loturi destinate construirii de locuinţe vor fi scoase din nou la licitaţie în Oradea. Procedura de licitaţie este în curs de organizare şi va avea loc în luna aprilie.

Unul dintre obiectivele majore pentru administrația locală îl reprezintă construirea ansamblului rezidențial de pe strada Ceyrat.

Conform planurilor municipalității, cartierul rezidențial format din locuințe, spații comerciale, parcări, puncte de colectare deșeuri selective, zone verzi publice de cartier și zone verzi private de cartier, locuri de joacă pentru copii etc. va fi construit de investitori privaţi, în urma unor licitaţii pentru concesionarea amplasamentelor pentru aceste blocuri.

Primăria Oradea va scoate la licitaţie, în vederea concesionării pentru construirea de locuinţe, două pachete de loturi în suprafaţă totală de 5.750 mp (amprenta la sol a viitoarelor construcţii). Fiecare pachet va cuprinde două loturi de teren.

Pentru două din aceste loturi se aşteaptă avizul Instituției Arhitectului Șef, având în vedere apropierea lor de drumul existent și posibilitatea lărgirii acestuia.

„Ne dorim ca prin aceste investiții orașul Oradea să ofere un pachet de locuințe suplimentare pentru cei care doresc să se mute în Oradea sau să cumpere un apartament nou”, a declarat primarul Ilie Bolojan.

De menţionat este faptul că din cele 11 loturi din cartierul Ceyrat s-au concesionat deja un număr de 7. Pe unul dintre ele au fost demarate lucrările pentru construirea unui bloc de locuinţe.

Decizia de a scoate la licitaţie aceste terenuri vine după ce primăria Oradea prin Direcţia Juridică a finalizat litigiul care exista între o persoană fizică, care cerea reconstituirea unui drept de proprietate pe amplasamentul vizat de proiectul dezvoltării Cartierului Ceyrat, şi Comisia Locală de Fond Funciar.

 

arena-constructiilor-martie-2017

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia martie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus