Oferte locuri de munca top

Locuinte in Timisoara cu preturi de la 40.000 euro

În această vară vor începe lucrările la faza a doua de construcţie a ansamblului Park Giroc din Timișoara. Ansamblul va cuprinde la finalul lucrărilor în jur de 1.000 apartamente.

În faza a doua vor fi construite patru blocuri: trei  cu parter + trei etaje şi unul cu parter + cinci etaje. Termenul de finalizare pentru aceste imobile este anul 2018.

Lucrările la ansamblul Park Giroc din Timişoara au început în iulie 2016 pentru primele două blocuri şi încă o clădire în care va fi o cafenea, două sali de squash şi sală de fitness. Primul bloc va fi finalizat în data de 15 iunie, ulterior cel de al doilea bloc, iar sala de fitness în 1 iulie .

La finalizarea întregului proiect vor fi 32 de blocuri. Dintre acestea, cinci blocuri vor fi parter + trei etaje, iar restul de 27 de blocuri vor fi parter + cinci etaje.

Apartamentele vor fi cu două camere, respectiv trei camere pentru primele 5 blocuri cu 3 etaje. Cele de două camere au o suprafaţă cuprinsă între 48 şi 50 de mp utili  iar cele de trei camere sunt de 60 mp utili. În blocurile cu regim parter + cinci etaje tipologia apartamentele va fi mai diversificată.

Sistem constructiv al blocurilor este din zidărie din caramidă de 25 cm, iar termoizolaţia este cu polistiren de 10 cm. Încălzirea în apartamente este prin pardoseală.

 

Preturi de la 40.000 pentru locuinte de 48 mp

În această perioadă este valabilă o promoţie pentru apartamentele de 48 mp – 50mp. Cele de la parter sau etajul trei fiind la un preţ de 39.900 euro.

Pentru celelalte locuinţe, preţurile sunt următoarele:

*45.500 euro – apartamentele de două camere de 48 mp situate  la etajul unu şi doi;

*47.000 euro – apartamentele de două camere de 50 mp situate la etajul unu şi doi;

*58.000 de euro – apartamentele de două camere de 60 mp.

Apartamentele pot fi rezervate încă din stadiul de proiect sau la “roşu” prin achitarea unui avans de 5 % din valoarea locuinţei. Acestea pot fi achizitionate direct de la dezvoltator în rate. Oferta va fi personalizată şi după nevoile clientului.

 

Dezvoltatorul ansamblului este compania Park Giroc deţinută de mai mulţi investitori intalieni. Aceştia au mai construit peste 200.000 de apartamente în Milano şi alte oraşe importante din Italia.

Proiectul Park Giroc din Timişoara este primul din România al acestor dezvoltatori. În funcţie de cum vor evolua vânzările pentru acest ansamblu, conducerea companiei va stabili dacă vor mai urma şi alte proiecte imobiliare.

 

arena-constructiilor-martie-2017

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia martie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Un comentariu;

  1. Miclau said:

    BUNA ZIUA .M AR INTERESA UN APARTAMENT CU TREI CAMERE IN RATE .VA ROG FRUMOS UN NR DE TELEFON PT MAI MULTE DETALII

Sus