Oferte locuri de munca top

Ce locuinte noi veti putea cumpara in Iasi

Un nou ansamblu rezidențial, ce va cuprinde trei blocuri cu regimul de înălţime Subsol + Parter + 11 Etaje, va fi construit în municipiul Iași. În prezent, primul bloc este la stadiul de fundaţie.

Complexul este situat în zona centrală a municipiului Iaşi, zona Tudor Vladimirescu, vis-à-vis de Iulius Mall, pe un teren cu o suprafaţa de 12.000 mp.

Ansamblul va avea la finalul lucrărilor 460 de garsoniere şi apartamente de două şi trei camere. La ultimul nivel al blocurilor vor fi disponibile şi penthouse-uri.

Suprafeţele utile ale locuințelor pornesc de la aproximativ 32 mp pentru o garsonieră, 50 mp – 55 mp pentru două camere şi 69 mp pentru trei camere.

Preţul pentru achiziţionare este 1.100 euro / mp suprafață utilă, la plata integrală a valorii sau 1.200 euro / mp util pentru un avans de minim 10 %. Sumele conţin TVA de 5 %.

Astfel, pentru o garsonieră vor fi achitaţi aproximativ 40.000 euro, iar pentru un apartament cu trei camere circa 85.000 euro.

Apartamentele pot fi achiziţionate cu orice tip de credit. Nu se oferă posibilitatea ratelor la dezvoltator.

Viitoarele locuințe vor avea un grad ridicat de eficiență energetică, urmare a dotărilor dar și a materialelor folosite pentru termoizolare.

De asemenea, viitorul ansamblu va avea locuri de parcare asigurate în incintă, spaţii verzi, un centru SPA şi o sală de fitness.

Fiecare scară  de bloc va fi prevăzută cu rampă pentru persoanele cu dizabilități și lifturi de ultimă generație, care vor face legătura dintre parcarea subterană și etajele superioare.

În cadrul proiectului vor exista și 368 de locuri de parcare, dispuse pe două nivele: supra și subteran, pe întreaga suprafață a complexului.

 

Descarcati aici Fisa Proiectului (stadiul proiectului, etapizarea lucrarilor, date suplimentare despre proiect, antreprenor, date de contact).

 

 

 

 

 

Descarcati si fise ale altor  proiecte

 

 

Login Required
Login Required

 

 

 

 

 

 

arena-constructiilor-martie-2017

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia martie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus