Oferte locuri de munca top

Cat costa o locuinta noua in sudul Bucurestiului

Prețurile locuințelor dintr-un nou ansamblu rezidențial a cărui construcție a început în decembrie anul trecut pornesc de la 30.900 euro, TVA inclus, pentru o garsonieră şi ajung până la 69.000 euro pentru apartamentele cu trei camere.

Ansamblul din Strada Drumul Binelui nr.9, zona Metalurgiei din sudul Bucureștiului, oferă spre vânzare diverse tipuri de locuințe, suprafeţele lor utile variind de la 38 mp utili pentru garsoniere, la 56 mp pentru apartamentele cu două camere şi 89 mp utili pentru trei camere.

Boxele pot fi achiziţionate cu preţul de 4.000 euro, plus TVA, iar un loc de parcare cu 1.500 euro, plus TVA.

Ansamblul Venus Residence – Metalurgiei Park va avea la finalul proiectului aproximativ 340 de apartamente şi garsoniere, 183 de boxe şi locuri de parcare amenajate în incintă.

Locuinţele pot fi achiziţionate cu orice tip de credit. Pentru plata cash, cumpărătorii primesc 5 % reducere din avans.

Proiectul este amplasat pe o suprafaţă totală de 11.000 mp teren şi va fi compus din cinci blocuri.

Construcţia blocurilor a început în decembrie anul trecut şi pentru trei dintre ele termenul de finalizare este preconizat pentru sfârşitul anului 2017. Termenul pentru celelalte două blocuri a fost extins până în martie 2018.

Fiecare apartament va avea centrală individuală de 24 kw în condesatie cu încălzirea prin calorifere de oţel. Finisajele interioare (gresie, faianţă, obiecte sanitare, etc.) sunt la alegerea viitorilor locatari.

Părţile comune ale blocurilor vor dispune de plăcări cu travertin, balustrade de inox, interfon, monitorizare video permanentă pentru imobile şi spatiile destinate parcărilor precum şi amenajare peisagistică a spaţiilor verzi cu plante şi arbuşti ornamentali.

Blocurile sunt realizate din cadre de beton armat, cărămidă de 25 cm pentru pereţii separatori ai blocului şi pentru cei exterior şi de 11 cm pentru pereţii din interiorul apartamentelor. Termoizolaţia va fi din polistiren de 10 cm.

Pentru construcţia ansamblului colaborează mai mulţi dezvoltatori.

 

arena-constructiilor-martie-2017

 

Revista –    Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia martie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus