Oferte locuri de munca top

Ce spatii de birouri vrea sa inchirieze Ministerul Dezvoltarii

poza2Urmare a dezvoltării activității, mai multe structuri din cadrul Ministerului Dezvoltării au nevoie de spații noi pentru birouri. In consecință, reprezentanții Ministerului intenționează să închirieze cel puțin 2.580 mp, în clădiri situate în București, într-o locație ultracentrală.

Ministerul este dispus să plătească o chirie estimată de 287.764 lei fără TVA/lună.

În viitorul sediu vor funcționa Direcția Generală Programe Europene Infrastructură Mare și cabinetele demnitarilor coordonatori, Serviciul Comunicare Instrumente Structurale și Helpdesk, precum și Centrul Național de Informare pentru Fonduri Europene Structurale și de Investiții 2014-2020.

Spațiul ce urmează să fie închiriat, poate fi format dintr-o clădire, adică unul sau mai multe corpuri aflate în același spațiu comun, sau un spațiu compact dintr-o clădire. Totuși, spațiul trebuie să aibă dotările necesare pentru activitățile propuse. Ofertantul trebuie să asigure mentenanța spațiului, adică repararea și întreținerea clădirilor și a spațiilor închiriate, a echipamentelor și a instalațiilor din dotare.

Starea tehnică a imobilului trebuie să fie foarte bună, atât la interior, cât și la exterior, și să nu prezinte risc sau pericol public. Dacă la ofertare se va depăși suprafața minimă menționată, diferența va fi oferită cu titlu gratuit.

Suprafața comună care va fi ofertată și pentru care autoritatea contractantă va plăti chirie poate să fie mai mică sau mai mare față de valoarea estimată de 516 mp, cu mențiunea că prețul unitar ofertat pentru această suprafață va fi de maxim 50% din prețul ofertat/mp util aferent suprafeței utile, iar valoarea lunară a chiriei pentru spațiul comun nu va depăși 10% din valoarea plătită pentru suprafața utilă ofertată.

Închirierea se va realiza pe o perioadă de 2 ani și 7 luni, dar nu poate depăși 31 decembrie 2019. Totuși, contractul va avea o posibilitate de prelungire pe întreaga perioadă de derulare a Programului Operațional Infrastructură Mare, care se întinde până în anul 2025, cu tot cu perioada aferentă închiderii.

Prelungirea contractului se va realiza înainte de expirarea termenului de 2 ani și 7 luni, respectiv înainte de 31 decembrie 2019. Această procedură se va desfășura prin renegociere în avantajul Beneficiarului (Autorității Contractante), prin păstrarea sau îmbunătățirea condițiilor inițiale. Contractul poate fi modificat sau reziliat de către Beneficiar, oricând în perioada de derulare, cu o notificare prealabilă, transmisă cu cel puțin 60 de zile calendaristice anterior datei de modificare sau reziliere.

Imobilul trebuie să fie amplasat în București, într-o locație ultracentrală sau centrală, adecvată unei instituții guvernamentale cu profil european, ușor accesibilă cu mijloacele de transport în comunc, situată pe una dintre următoarele artere principale sau la cel mult 300 m față de aceasta: Bd. Unirii (secțiunea Piața Unirii până la intersecția cu Bd. Mircea Vodă); Splaiul Independenței (secțiunea Piața Operei până la Piața Unirii); Splaiul Unirii (secțiunea Piața Unirii până la intersecția cu Bd. Gheorghe Șincai); Bd. Dimitrie Cantemir; Bd. Corneliu Coposu; Bd. Libertății; Bd. Carol I; Bd. Regina Elisabeta; Bd. Lascăr Catargiu; Bd. Dacia (secțiunea Piața Romană până la intersecția cu str. Aurel Vlaicu); Bd. Gen. Gh. Magheru; Bd. Nicolae Bălcescu; Bd. I.C. Brătianu; Bd. Aviatorilor; Bd. Ion Mihalache (secțiunea Piața Victoriei până la intersecția cu Bd. Mareșal Alexandru Averescu); Bd. Iancu de Hunedoara; Calea Victoriei.

 

 

 

 

 

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia mai 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

Sus