Oferte locuri de munca top

Ce preturi au terenurile din Popesti-Leordeni

Cum orașele abundă de proiecte rezidențiale, tot mai mulți investitori imobiliari și-au îndreptat atenția către orașele din apropierea marilor municipii. Astfel, marile orașe se extind, situație ce face ca și prețurile din zonele mărginașe, considerate cândva periferii, să crească vertiginos. Este și cazul orașului Popești-Leordeni, de lângă București unde proprietarii de terenuri și-au adaptat prețurile în funcție de intențiile dezvoltatorilor imobiliari.

Astfel mai mulți proprietari s-au unit pentru a trece în intravilan un teren cu suprafața de circa 22.800 mp pe care l-au scos la vânzare cu prețul de 2.735.640 de euro, adică cu 120 euro/mp.

Terenul urmează să fie introdus în întravilan, fiind pregătită documentația de urbanism în vederea obținerii aprobărilor pentru construirea unui ansamblu de locuințe colective cu cel mult cinci etaje.

Documentația urbanistică va avea valabilitate de cinci ani, cu mențiunea că, dacă în perioada de valabilitate sunt demarate lucrările de execuție, aceasta se prelungește până la finalizarea lucrărilor propuse.

Documentația a fost întocmită de Atico Barter Club SRL, prin reprezentantul arh. Mircea Lupan.

Alte anunțuri arată următoarele prețuri pentru terenurile din Popești-Leordeni:
* teren situat pe str Astrelor, suprafață 510 mp (lungime 50 m, deschidere 10,20 m), beneficiaza de toate facilitatile: asfalt, apa, canalizare, gaze, curent electric, internet, telefonie,TV – 150 euro/mp

* teren extravilan cu posibilitatea trecerii în intravilan, în apropiere de metrou Dimitrie Leonida, suprafața 1030 mp, (deschidere 18,5 m, lungime 55 m), 120.000 euro, adică 116,5 euro/mp

* teren intravilan în zona de case “foarte aproape de Primăria Orașului”, suprafața de 892 mp, pret 133.500 euro, adică 150 euro/mp.

Orașul Popești-Leordeni din județul Ilfov se află în vecinătatea sud-estică a Capitalei, la ieșirea către Oltenița. Conform recensământului din anul 2011, Popești-Leordeni are o populație de aproape 22.000 de locuitori, fiind al patrulea centru urban al județului Ilfov din punct de vedere demografic, după Voluntari, Pantelimon și Buftea.

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia mai 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus