Oferte locuri de munca top

Bistrita Retail Park si-a desemnat antreprenorul general

Proiectul Bistrita Retail Park presupune o investiție de 7,5 milioane euro pentru o galerie comercială de 9.000 mp, ce va fi construită pe Calea Moldovei 13, la doar câteva minute de centrul vechi al orașului.

Compania de dezvoltare imobiliară, Element Development, înființată de Ionuț Dumitrescu, a  desemnat antreprenorul general al proiectului de retail din Bistrița: compania locală Campeador.

Oferta galeriei comerciale va fi completată de un hipermarket, investiția aparținând Selgros.

Dezvoltatorul a semnat un contract cu retailerul danez de mobilă și accesorii, JYSK, pentru o suprafață de 1.275 mp la Bistrița Retail Park.

”Creșterea puterii de cumpărare și lipsa spațiilor moderne de retail în orașele secundare au determinat o cerere mare pentru parcul de retail pe care îl dezvoltăm în Bistrița. Retailerii caută opțiuni de dezvoltare în orașele mai mici și sunt cu precădere interesați de parcuri de retail, unde costurile lor sunt mai mici față de cele pentru prezența într-un mall”, explică Ionuț Bordei, CEO Element Development.

Compania a fost înființată de Ionuț Dumitrescu, care în perioada 1997-2007 a dezvoltat firma de consultanță Eurisko, vândută în februarie 2008 către CB Richard Ellis. După această tranzacție s-a focusat pe businessul de dezvoltare imobiliară prin achiziția de terenuri, construcția și vânzarea proiectelor.

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia mai 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus