Oferte locuri de munca top

Grad de ocupare de 89% pentru cladirile Globalworth

De la începutul anului şi până în prezent, fondul de investiţii imobiliare Globalworth, cel mai mare proprietar de spaţii de birouri din România, a închiriat peste 16 mii mp în clădirile din portofoliu. Astfel a ajuns la o suprafaţă totală închiriată de peste 413 mii mp, echivalentul unui grad de ocupare de 89,7%.

De asemenea, compania controlată de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas are în curs de negociere contracte pentru închirierea altor 11 mii de mp, ceea ce ar duce gradul  de ocupare al spaţiilor sale la peste 92%.

În ultimii trei ani și jumătate Globalworth a negociat preluarea a 283 de mii de mp de spaţii comerciale (preponderent de birouri).

Anul trecut, Globalworth a inaugurat două clădiri de birouri în Bucureşti: Globalworth Tower, a doua cea mai înaltă clădire din România, şi imobilul Gara Herăstrău, ambele în zona Barbu Văcărescu. Gradul de ocupare a ajuns în prezent la 96% în Globalworth Tower şi la 75,4% în Gara Herăstrău în creștere de la 83% și respectiv 69%, reprezentând gradul de închiriere înregistrat la sfârșitul anului 2016. Compania estimează că în perioada următoare gradul de ocupare pentru Gara Herăstrău ar putea depăși 95%.

În cadrul celorlalte proprietăţi, Globalworth a crescut gradul de închiriere pentru Globalworth Plaza cu 12,9% până la 42,6% și în City Offices cu 12,7% până la un grad de ocupare de 34,5%.

Investitorul imobiliar este în diverse stadii de negociere pentru închirierea a 11 mii de mp în Globalworth Plaza și City Offices, ceea ce ar duce rata de ocupare a celor două clădiri la 78% și respectiv 42,9%.

În prima parte a acestui an din seria noilor chiriași ai Globalworth fac parte Wipro, Global Compass, Zara/Inditex Group, Printec, Coface Insurance Services, Prime Kapital Development, Baker Tilly și Nestle, care au închiriat fiecare suprafeţe cuprinse între 700 de mp și aproape 4 mii de mp.

Clădirile Globalworth sunt închiriate de peste 100 de corporaţii naţionale și multinaţionale din 19 ţări, care operează în 27 de sectoare diferite.

 

 

Revista Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iunie 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

NewsletterPrimesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

 

Sus