Oferte locuri de munca top

Ce apartamente din Capitala a vandut statul anul acesta

Statul a vândut anul acesta apartamente situate în centrul Capitalei în valoare de peste 700 de mii de euro fără TVA. Imobilele au fost vândute prin RA-APPS în cadrul unor proceduri de licitație publică sau din lista de achiziții prin negociere directă.

La sfârșitul lunii iunie 2017 au fost încheiate contracte de vânzare pentru mai multe apartamente din imobilul de pe Bd Nicolae Bălcescu din București de la numărul 26.  Apartamentul 2 cu suprafață de 48 de mp a fost vândut la un preț de peste 75 mii de euro fără TVA, iar un alt apartament din același imobil cu suprafata de 37 de mp a fost achiziționat cu 60 mii de euro fără TVA.

Peste 77 mii de euro este prețul de achiziție al apartamentului 13 din același imobil cu suprafața de 48 de mp.

Cu 58 mii și, respectiv, 59 mii de euro fără TVA au fost vândute apartamente din același imobil cu suprafata de 37 și, respectiv, 48 de mp.

Aproximativ 79 mii de euro plus TVA a încasat RA-APPS în urma vânzării unui apartament cu suprafata de 49 mp.

Alte cinci apartamente cu suprafețe între 30 și 47 de mp de la aceeași adresă din centrul Bucureștiului au fost vândute la sfârșitul lunii trecute la prețuri între 50 și 75 mii de euro fără TVA.

În lista publicată de instituție sunt incluse peste 300 de imobile vândute de stat în perioada 2013-2017. Valoarea lor cumulată în funcție de pretul de vânzare este de  63,4 milioane de euro fără TVA.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus