Oferte locuri de munca top

Fiscul scoate la vanzare o proprietate din Otopeni, langa Bucuresti

Agenția Națională de Administrare Fiscală scoate la licitație, în data de 23 august 2017, mai multe bunuri imobile, care aparțin debitorului Imobiliara Progresso SRL din Otopeni.

Așadar, prima licitație va avea loc în ziua menționată, la orele 13.00, în București, pe str. Lucrețiu Patrășcanu, nr. 10.

Imobilele vizate sunt:
* teren intravilan (zona D) având categoria „Terenuri cu construcții” cu suprafața de 1.473,7 mp, situat în Str. Crăițelor, nr. 17A, localitatea Otopeni, județul Ilfov preț de evaluare sau pornire a licitației 388.863 lei (exclusiv TVA);
* imobilul compus din clădire în suprafață de 634 mp, situat în Str. Crăițelor, nr. 17A, localitatea Otopeni, județul Ilfov preț de evaluare sau de pornire al licitației 992.395 lei (exclusiv TVA).

După caz, imobilele sunt grevate de mai multe drepturi sau privilegii. Creditorii celor două imobile sunt, pe de o parte, Administrația Județeană a Finanțelor Publice Ilfov și, pe de altă parte, Primăria Orașului Otopeni.

ANAF îi invită pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înștiințeze organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Totodată, instituția precizează că cei intersați de cumpărarea bunurilor sunt invitați să se prezinte la termenul de vânzare, la locul fixat în acest scop. Până la acel termen, aceștia sunt îndemnați să prezinte oferte de cumpărare.

Pentru participarea la licitație ofertanții depun, cu cel puțin o zi înainte de data licitației, respectiv până în ziua de 22 august, următoarele documente:
* oferta de cumpărare;
* dovada plății taxei de participare sau a constituirii garanției sub forma scrisorii de garanție, reprezentând 10% din prețul de pornire a licitației. Plata taxei se va efectua în contul IBAN RO10TREZ4215067XXX0028333, beneficiar Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Ilfov, cod de identificare fiscală 4192871, deschis la Trezorereria Operativă Ilfov;
* împuternicirea persoanei care îl reprezintă pe ofertant;
* pentru persoanele juridice române, copie de pe certificatul unic de înregistrare eliberat de oficiul registrului comerțului;
* pentru persoanele juridice străine, actul de înmatriculare tradus în limba română;
* pentru persoanele fizice române, copie de pe actul de identitate;
* pentru persoanele fizice străine, copie de pe actul de identitate sau pașaport;
* declarația pe propria răspundere a ofertantului, prin care certifică faptul că nu este persoană interpusă cu debitorul.

Totodată, oferta de cumpărare poate fi depusă direct la Registratura Administrației Județene a Finanțelor Publice Ilfov din str. Lucrețiu Pătrășcanu, nr. 10, sau transmisă prin poștă. Totuși, indiferent de scenariul ales, cumpărătorului îi revine obligația de a respecta prevederile legale speciale, cum ar fi obligațiile de mediu, obligațiile de conservare a patrimoniului național sau altele asemenea.

Informații suplimentare la tel 021.340.16.00 (interior 407).

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus