Oferte locuri de munca top

Immochan România achizitioneaza Coresi Business Park

Prin achiziția Coresi Business Park, Immochan România integrează componenta de birouri în proiectul Cartier Coresi din Brașov. Astfel, completează mixul funcțional și caracterul de catalizator urban al proiectului din orașul de la poalele Tâmpei.

Cartierul Coresi din Brașov va avea o componentă de birouri, astfel că mixul funcțional și caracterul de catalizator urban al proiectului vor fi completate, după ce Immocnhan România a anunțat că achiziționează Coresi Business Park.

Reprezentanții Immochan susțin că cei 40.000 mp GLA de birouri, în care își desfășoară activitatea mai mult de 2.500 de angajați din 30 de companii naționale și internaționale, vor fi o nouă ocazie pentru societate de a-și afirma ambiția de integrator urban și animator de comunități.

„Acționând ca un Urban Global Player, ne dorim să jucăm un rol de facilitator și integrator atât de necesar dezvoltării urbane coerente și eco-sustenabile a României”, a declarat Tatian Diaconu, CEO Immochan România.

„Sunt foarte mulțumit de investiția făcută pe parcursul ultimilor cinci ani în Coresi Business Park și de faptul că am ajutat la crearea celui mai mare centru tehnologic și de afaceri din Brașov, un sediu pentru numeroase firme naționale și internaționale de prestigiu și un loc de muncă pentru mai mult de 2.500 de brașoveni. Continui să văd România ca pe o țară atractivă pentru investiții, atât în real estate cât și în alte sectoare, ca de exemplu cel medical.” declară Philippe Jacobs, co-Președinte al Jacobs Holdings AG, investitorul care a dezvoltat Coresi Business Park Brasov .

Inițiat în urmă cu 2 ani, prin lansarea Coresi Shopping Resort, Cartier Coresi a prins contur odată cu dezvoltarea în parteneriat cu Daniela Kasper a proiectului Coresi Avantgarden și a celor aproximativ 3.000 de locuințe care îl vor compune.

„După parteneriatul de succes cu echipa Danielei Kasper, competențele Immochan se asociază cu cele ale dezvoltatorului Ascenta Management, pentru a continua creșterea proiectului de birouri Coresi Business Park.” precizează Federico Valentini, CFO Immochan România.

Coresi Business Park este constituit din patru clădiri renovate din fostele hale industriale și trei clădiri noi, construite în ultimii doi ani conform standardelor de birouri clasa A. Ansamblul va fi conectat direct la Coresi Shopping Resort și cartierul de locuințe Coresi Avantgarden printr-o arteră pietonală și ciclabilă.

Proiectul de birouri se desfășoară pe o suprafață de circa 15 hectare și are un potențial total de dezvoltare de 100.000 mp GLA, într-un orizont de 10 ani.

Immochan România a luat ființă în ianuarie 2012, construindu-și legitimitatea locală din postura de partener privilegiat al hipermarketurilor Auchan, alături de care deține în România 23 de centre comerciale.

Consultă Master planul Coresi

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus