Oferte locuri de munca top

De ce creste valoarea proprietatilor dintr-o zona a Bucurestiului

Valoarea proprietăților imobiliare va crește într-o zonă din Sectorul 6 al Bucureștiului după ce primăria va face investiţii pentru implementarea şi dezvoltarea reţelelor de utilităţi.

Astfel, Primăria face demersurile pentru a putea demara procedurile legale de expropriere pentru cauză de utilitate publică a porţiunilor de teren proprietate privată ce afectează punerea în aplicare a prevederilor P.U.Z. Coordonator Sector 6.

Astfel, Primăria Sector 6 vrea să preia în administrare directă drumul Osiei şi drumul Belşugului, în vederea realizării exproprierilor necesare.

“Situaţia actuală a drumului Osiei şi a drumului Belşugului din sectorul 6 al Municipiului Bucureşti nu permite realizarea deinvestiţii pentru implementarea şi dezvoltarea reţelelor de utilităţi în zonă, împiedică redimensionarea stucturii rutiere (în sensul amenajării şi lărgirii suprafeţei carosabile şi a trotuarelor aferente), precum şi realizarea altor investiţii care vizează modernizarea şi sistematizarea reţelei stradale”, susțin edilii.

Dintre investițiile aprobate pentru a fi realizate în această zonă amintim:

* construirea unei clădiri cu funcţiunea de depozit şi birouri pe un teren în suprafaţă de 4.606 mp pe  Drumul Osiei nr. 51

* construire unei clădiri funcţiunea de locuinţe colective pe un teren în suprafaţă de 1.163 mp, pe Drumul Osiei nr. 68-70.

* construire unei clădiri funcţiunea de locuinţe colective pe un teren în suprafaţă de 2.395 mp, pe Drumul Belsugului, nr. 49U.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus