Oferte locuri de munca top

Ce preturi de vanzare a locuintelor anunta Estic Park

Situat pe malul lacului Dobroești, la intersecţia șoselelor Pantelimon şi Dobroești, în sectorul 2 al Capitalei, Estic Park este dezvoltat în patru etape principale, pe durata a 6 ani. La finalizare, acesta va include aproximativ 1.500 de locuinţe.

Dezvoltatorul anunță că va începe construcția celui de-al doilea bloc din cadrul complexului, după ce în primele luni ale anului a vândut 70% din prima faza a proiectului (primul bloc are 125 de apartamente cu 2 şi 3 camere).

Dezvoltatorul Israel Land Development Company (ILDC) va aloca pentru această nouă etapă aproximativ 6 milioane de euro pentru 103 apartamente. Termenul de finalizare al acestora este sfârşitul anului viitor.

Pentru al doilea bloc, noutatea va consta în introducerea apartamentelor de 4 camere care vor reprezenta 20 % din totalul de apartamente. Mixul de apartamente dispune de un upgrade în ceea ce priveşte suprafaţa utilă a apartamentelor (apartamentele cu 2 camere vor dispune de 55 mp utili + balcon; apartamentele de 3 camere vor dispune de 75 mp utili + balcon; iar apartamentele de 4 camere vor dispune de 85 mp utili + balcon).

Preţurile de vânzare ale apartamentelor în această faza a proiectului, pornesc de la

* 44.600 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafaţă utilă totală de 45 mp,

* 53.500 euro + 5% TVA pentru un apartament de 2 camere cu o suprafaţă utilă totală de 53 mp şi

* 78.600 euro + 5% TVA pentru un apartament cu 3 camere, cu o suprafaţă utilă totală de 72 mp, preţ în care clientul primeşte cadou şi un loc de parcare subteran.

Preţul unui loc de parcare subteran este de 4.900 euro + TVA, iar al unui loc de parcare suprateran este de 2.900 euro + TVA, în cazul apartamentelor cu 2 camere acesta fiind inclus în costul locuinţei.

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus