Oferte locuri de munca top

Managerii straini cauta locuinte premium langa birou

Anul acesta a crescut cererea de locuințe premium din partea chiriașilor expați cu funcții de middle management în multinaționalele din noul pol de business Aviației-Barbu Văcărescu-Floreasca.

Criteriul esențial de căutare pentru această categorie a fost proximitatea fața de locul de muncă, celelalte condiții de închiriere fiind bugetul disponibil de până în 1.000 euro/lună și durata a contractului de închiriere de cel mult un an.

Aura Diaconescu, manager al departamentului de închirieri, în cadrul Nordis, declară:

„Numărul chiriașilor străini cu funcții de middle management care închiriază apartamente în zonele Aviației, Floreasca si Herastrau este din ce în ce mai mare și estimăm că isi va pastra trendul ascendent si in trimestrul patru al anului 2017.

Într-o piață cu o deschidere destul de mică pentru această nouă categorie de chiriași, a fost o adevărată provocare găsirea de soluții care să răspundă cerințelor acestora.

Există însă investitori în apartamente noi, în curs de livrare în aceste zone, care iau deja în calcul această categorie de chiriași și estimăm că oferta se va echilibra cu cererea, în perioada următoare”.

Va prezentăm în continuare două astfel de soluții pe care Nordis le-a găsit pentru această categorie de clienți.

Un apartament reprezentativ cu două camere, cu o suprafață de 55 mp, complet mobilat și utilat, situat in zona Aviației s-a închiriat la 650 euro/ lună.

Al doilea apartament reprezentativ este situat tot în zona Aviației și este compus din 3 camere, 2 băi, are o suprafață utilă de 90 mp și un nivel al chiriei de 850 euro/lună.

A crescut în continuare cererea pe segmentul bugetelor de până în 1.500 euro/lună

Pe de altă parte, și în 2017, ca și în 2016, continuă trendul de majorare a ponderii bugetelor de până în 1.500 euro/lună, în detrimentul bugetelor de lux, în zona de nord a Capitalei, în cartierele considerate premium. Acest lucru se întâmplă pe fondul creșterii cererii pe segmentul premium de până în 1.500 euro/lună și a menținerii constante a cererii pe segmentul de lux.

Cererea pe segmentulbugetelor de până în 1.500 euro/lună vine atât din partea expatilor cu funcții de middle management, cât și a românilor care se orientează către zonele scumpe din București (zone care au realizat o creștere cu 11% a nivelului de tranzacționare comparativ cu aceeași perioadă a anului 2016).

Ca nivel al bugetelor, pe segmentul închirierilor premium au predominat bugetele de până în 1.500 euro/lună: aproximativ 63% dintre tranzacții având valori de până în 1.500 euro/lună și37 % valori de peste 1.500 euro/lună.

Cea mai mare tranzacție de închiriere Nordis

Cea mai scumpă proprietate tranzacționată prin intermediul Nordis este o  vilă cu 7 camere și o suprafață utilă de 545 mp, cu piscină proprie și o grădină de 650 mp, situată în zona Pipera, la un nivel al chiriei lunare de 3.400 euro/lună.

 

cop1

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia septembrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

Sus