ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

A demarat proiectul imobiliar de la fosta platforma Automatica

Pe fosta platforma Automatica, de pe Calea Floreasca din București, încep lucrările la un nou proiect imobiliar. Acesta este compus dintr-o parte rezidențială și o clădire de birouri, dezvoltate de One United Properties, alături de o zonă comercială ce va fi dezvoltată de Auchan România.

Întreaga dezvoltare este autorizată pentru o suprafață de 125.000 mp construiți (73.000 mp supraterani și 52.000 mp subterani).

Proiectul rezidențial include trei turnuri ce vor însuma 250 de apartamente (două turnuri Parter + 15 Etaje, un turn Parter + 20 Etaje),

Clădirea de birouri va avea Parter + 16 Etaje, ceea ce ar însemna 24.000 metri pătraţi închiriabili de spaţii de birouri clasa AAA.

Spațiul comercial, retail si food, va fi dezvoltat de Auchan în locul fostei hale Ford, monument istoric care va fi restaurat și integrat în noua dezvoltare.

Dezvoltatorul One United Properties a anunțat că investește 100 de milioane de euro.

Acesta susține că infrastructura va fi modernizată în cadrul unui proiect amplu desfaşurat de investitor. Astfel, Calea Floreasca va fi lărgită de la 4 la 6 benzi, respectiv o bandă suplimentară pentru fiecare sens de mers. Intersecţia Glynka – Floreasca va fi, de asemenea, reconfigurată pentru a îmbunătăți condițiile de trafic existente. O nouă soluție de trafic va fi implementată în urma creării unei noi linii de decelerare dinspre Bulevardul Mircea Eliade, care va îmbunătăți timpul de așteptare la intersecție și va eficientiza sistemul de trafic –  solutie realizată prin donarea unei suprafețe de teren de 1.100 mp de către One United Properties orașului București.

Pe terenul unde se va demara noua investiție imobiliară au funcționat începând cu anul 1935 Uzinele Ford, singura linie de productie Ford din Europa de Est, care producea anual 2500 de automobile si camioane. Odată cu schimbarea regimului, în 1948, a preluat numele Automatica. După căderea comunismului, fabrica a intrat într-un con de umbră, iar de peste 20 ani proprietatea este în paragină.

 

 

Cititi si articolul despre acest proiect din data de 7 septembrie 2017

Proiect imobiliar cu aria construita la sol de 1 hectar, in Bucuresti

Cititi si

Nou ansamblu de locuinte, in pregatire intr-un sector al Bucurestiului

Trei noi blocuri, cu cate 9 niveluri, in Bucuresti

Cinci firme ale unui cunoscut om de afaceri, in insolventa

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »