Oferte locuri de munca top

A fost atribuit contractul pentru dublarea CF Mogosoaia – Balotesti

Contractul pentru obiectivul de investiţii ”Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti” a fost semnat astăzi. Proiectul are o valoare de 50,5 milioane lei, cu finanţare asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.

Contractul a fost încheiat între Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA şi societatea PORR Construct SRL.

Durata de realizare a acestei investiţiei este de 17 luni şi include cele două etape de implementare, elaborarea proiectului tehnic şi execuţia lucrărilorde infrastructură şi suprastructură feroviară pe întreagul traseu, în lungime de aproximativ 8 km.

Contractul pentru dublarea liniei de cale ferată pe traseul Mogoşoaia – Baloteşti acoperă o gamă complexă de lucrări de infrastructură şi suprastructură feroviară pe întregul traseu, prin lucrări de consolidare şi lărgire terasament, montare a suprastructurii liniei pentru realizarea căii ferate duble pe întreaga distanţă, lucrări de reparaţii şi consolidare a 4 podeţe, 3 poduri şi o trecere la nivel, construirea noului Punctul de Oprire Aeroport (PO Aeroport), montarea instalaţiilor de semnalizare şi telecomunicatii feroviare pe întreaga distanţă şi instalaţii de energoalimentare pentru PO Aeroport.

Punctul de Oprire Aeroport va fi o construcţie nouă, pe două niveluri (parter şi etaj), cu 2 peroane, fiecare în lungime de 150 m şi lătime de 3 m, accesul călătorilor la peroane fiind asigurat prin intermediul unor scări fixe şi rulante, iar accesul persoanelor cu dizabilități va fi asigurat prin intermediul unui lift.

Proiectul ”Dublarea liniei de cale ferată între stațiile Mogoșoaia și Balotești” reprezintă prima lucrare de dublare a unei linii de cale ferată realizată, după 1989pe reţeaua feroviară, exclusivdin fonduri de la Bugetul de Stat.

 

 

 

Citiți și:

In trei luni va demara un proiect cu 650 apartamente, in Capitala

Peste 200 km conducte intr-un amplu proiect de investitii

Preturi mai mari la betoane in acest an

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

Sus
Translate »