Erdbewegung-Osteuropa

Acord de finantare de 24 mil euro pentru construirea unui hotel in Capitala

Unul dintre cele mai mari grupuri de afaceri din România, specializat în investiţii şi administrarea activelor imobiliare, a semnat recent cu Libra Internet Bank un acord de finanțare în valoare de 24 de milioane de euro pentru dezvoltarea unui ambițios proiect hotelier în municipiul București. În acest moment sunt finalizate lucrările la structura subterană.

Contractul de finanțare a fost semnat de Niro Investment Group și este necesar pentru construirea celui mai înalt hotel din București, pe Bulevardul Expoziției. Acesta va fi operat de grupul Accor, sub brandul Swissôtel.

„Susținerea acordată de Libra Internet Bank este o confirmare a potențialului de creștere pe care l-am observat pe segmentul hotelurilor de lux, acolo unde Niro Investment Group dorește să aibă o contribuție specială, prin calitatea serviciilor și a brandurilor aduse pe piață”, a declarat Zsolt Nagy, CEO al Niro Investment Group.

Swissôtel este cel mai nou proiect hotelier al Niro Investment Group. Construcția clădirii a demarat în octombrie 2018 și urmează să fie dechis în 2022. Investiția totală este estimată la 52 de milioane de euro. Swissôtel este un brand hotelier premium al grupului Accor, fiind adus în premieră pe piața din România.

Unitatea va avea 225 de camere, restaurante, piscină, facilități spa & fitness și o zonă dedicată întâlnirilor de afaceri şi organizării de evenimente corporate. Clădirea va avea 85 de metri înălțime, cu 27 de niveluri, dintre care trei subterane, și o suprafață totală construită de aproximativ 30.000 de metri pătrați.

Situat pe Bulevardul Expoziţiei, imobilul se află la zece minute de mers cu maşina de Aeroportul Internațional “Henri Coandă” şi în imediata vecinătate a mai multor sedii de afaceri, inclusiv Romexpo, cel mai mare centru expoziţional şi de evenimente din România.

Niro Investment Group are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general și manager de active. Printre proiectele dezvoltate și gestionate de Niro Investment Group, cu o suprafață construită de peste 500.000 mp, se numără cel mai mare hub comercial din Europa de Est – Dragonul Roșu, clădiri de birouri, proiecte rezidențiale, restaurante și hoteluri celebre așa cum este clădirea istorică Grand Hotel du Boulevard.

În 2018, compania și-a consolidat investițiile în industria ospitalității anunțând două proiecte de anvergură: redeschiderea, în anul 2021, a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureștiului, sub marca internațională de lux Corinthia, și amenajarea unui nou hotel premium în București, sub brandul Swissôtel.

 

 

 

 

Citiți și:

Teren de 2,5 ha, in pregatire pentru un ansamblu mixt

Un nou parc industrial, pe 14 hectare

A fost autorizat un bloc cu 13 niveluri, al unui mare dezvoltator local

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »