Oferte locuri de munca top

AFI Brasov Mall incepe constructia cu 80% din spatii deja alocate

AFI Brașov a obținut recent avizul de construcție în centrul comercial din municipiul Brașov. Acesta va fi cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România.

Negocierile privind închirierea spațiului au avansat, iar rata de alocare a atins deja pragul de 80%. Noul centru va avea o suprafață de 45.000 mp (160.000 GBA), la care se adaugă două turnuri de birouri Clasa A, pe o suprafață de 25.000 mp GLA.

Valoarea estimată a investiției pentru centrul comercial și prima clădire de birouri este de peste 120 milioane de Euro. Potrivit companiei, construcția a fost demarată la începutul acestui an, și se estimează finalizarea acesteia la sfârșitul anului 2018 sau primul trimestru al anului 2019, în funcție de ritmul lucrărilor.„Proiectul va contribui la crearea a aproximativ 2.000 de noi locuri de muncă în economia orașului, pe lângă noile clădiri de birouri de Clasă A care vor fi atractive pentru a găzdui companiile multinaționale din domeniul IT&C”, a spus David Hay, CEO AFI Europe Romania.

AFI Brașov este cel de-al treilea centru comercial AFI Europe dezvoltat în România, după AFI Cotroceni (90.000 mp GLA) în București și AFI Ploiești (34.000 mp GLA).

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia iul-aug 2017 (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constru

Sus
Translate »