Erdbewegung-Osteuropa

Aktor angajeaza peste 150 de muncitori pentru finalizarea A10 – lot 2

Pentru a finaliza proiectul autostrăzii A10 Sebeș-Turda, lot 2 km 17+000- km 41+250, Aktor România angajează în jur de 150 muncitori. Personalul va crește astfel la peste 750.

Societatea a accelerat semnificativ lucrările, proiectul având progrese considerabile.

De asemenea, compania a mărit numărul echipamentelor de construcții specializate, utilizate în proiect. Astfel, pe șantier au fost aduse 139 de camioane, 26 de compactoare, 31 de excavatoare, 8 buldozere, 5 finisoare (mașini de asfalt și pavaj), 7 gredere, 9 camioane de beton și alte mașini specializate, precum buldoexcavatoare, rezervoare de apă, macarale, încărcătoare frontale, generatoare mari și mici, mașini de găurit.

În plus, două stații de asfalt și o stație de producție de beton sunt de asemenea operaționale pentru a sprijini executarea pavajelor asfaltice, consolidarea solului și lucrări de drenare a drumului, care sunt în prezent folosite intensiv la diversele situri ale proiectului.

Construcția tronsonului de 24,25 kilometri ai lotului se extinde de la Pârâul Iovului la Aiud. De aceste lucrări se ocupă asocierea în participație dintre societățile Aktor – Euro Construct.

 

 

Citiți și:

Cat costa un abonament pentru lucrari de mentenanta a instalatiilor

Constructii cu peste 50 mii mp sc vor fi desfiintate

Expansiunea marilor retele de retail continua cu trei noi unitati in provincie

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/mai 2020

Un comentariu;

Sus
Translate »