Oferte locuri de munca top

Amenajarile exterioare ale unui mare ansamblu rezidential, facute de Galaxy Construction Concept

Galaxy Construction Concept, companie specializată în construcții, cu experiență vastă pe piața românească, derulează în prezent lucrările de amenajări exterioare ale ansamblului rezidențial Roka Residence, situat în imediata vecinătate a noului centru urban Timpuri Noi Square.

Galaxy Construction Concept face parte din Galaxy Group, care oferă servicii complete în construcții, arhitectură și design interior, precum și dezvoltare imobiliară.

Unul dintre cele mai recente proiecte din portofoliul Galaxy Construction Concept este Roka Residence, ansamblul rezidențial cu funcțiune mixtă din strada Nerva Traian nr. 27 – 33, proiect lansat în vara anului 2018.

Ansamblul pentru care Galaxy Construction Concept execută lucrările amenajări exterioare are 15.733 mp utili pentru zona rezidențială și 2.867 mp utili pentru zona comercială și cea destinată birourilor.

Particularitatea profilelor exterioare pentru anumite elemente ale fațadelor o reprezintă placajele din lemn, care deosebesc design-ul Roka Residence de al altor ansambluri rezidențiale. Lemnul aduce un plus de autenticitate și eleganță întregului complex.

Lucrările la Roka Residence sunt estimate să fie finalizate la sfârșitul acestui an.

Noul ansamblu imobiliar va cuprinde un total de 239 apartamente (dintre care 16 apartamente de tip penthouse), dar și spații comerciale și spații destinate birourilor.

Roka Residence este situat la 270 metri distanță de stația de metrou Timpuri Noi, între Piața Unirii și Parcul Tineretului.

 

Sus
Translate »