Oferte locuri de munca top

ANCPI: schimbari pentru mai multe termene

Trei modificări pentru anumite termene de raportare și eliberare a documentelor pentru Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară au intrat în vigoare odată cu publicarea lor în Monitorul Oficial.

Astfel, a fost modificată o prevedere legată de atribuțiile responsabilului de contract. Acesta va transmite lunar către OCPI, până la data de 20 a fiecărei luni, necesarul de fonduri aferente plății serviciilor de înregistrare sistematică pentru luna următoare. Legea prevedea ca transmiterea să fie efectuată la data de 5 a fiecărei luni.

Totodată, au fost abrogate două alineate din cadrul Ordinul ANCPI nr. 1.764/2019 privind aprobarea termenelor de eliberare a documentelor și datelor rezultate din furnizarea serviciilor de către ANCPI și unitățile sale subordonate.

Astfel, nu va mai fi valabilă prevederea prin care termenul de eliberare este unul maximal dacă furnizarea serviciilor în regim normal a fost soluționată cu respingere. În această situație eliberarea documentelor și datelor se putea face oricând în acest termen.

De asemenea, a fost abrogat alineatul ce stipula că în cazul redepunerii, termenul de eliberare a documentelor și datelor rezultate din furnizarea serviciilor în regim normal este de 2/3 din termenul prevăzut de lege.

 

 

 

Citiți și:

Manopera pentru anvelopari

Mari dezvoltatori intarzie demararea unor proiecte

Viitor hotel, proiect al unei firme de constructii

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »