Oferte locuri de munca top

Aproape 40 km de drum au primit autorizatia de construire

A fost emisă autorizația de construire pentru executarea lucrărilor de reabilitare pe un tronson de drum județean cu o lungime de aproximativ 40 de kilometri.

Intervențiile ce urmează să fie realizate vizează tronsonul DJ 186, Sector Bârsana (DJ185) – Strâmtura – Rozavlea – Șieu – Bogdan Vodă – Dragomirești – Săliștea de Sus – Săcel (DN17C).

Drumul trece prin localitățile Bârsana, Strâmbuta, Rozavlea, Șieu, Bogdan Vodă, Dragomirești, Săliștea de Sus și Săcel din județul Maramureș.

Executantul ales de autoritatea contractantă este este asocierea SC Autotehnorm SRL – SC Blue Company SRL – SC OPR Asfalt SRL – Obras Publicas Y Regaidos SA – SC Road Design SRL, cu lider de asociere Autotehnorm SRL.

Durata totală de execuție a lucrărilor este de 18 de luni, calculate de la data începerii efective a lucrărilor.

La sfârșitul lunii ianuarie a fost aprobată modificarea principalilor indicatori tehnico-economici pentru acest obiectiv de investiţie.

Președintele Consiliului Județean Maramureș, Gabriel Zetea, a menționat că, în aceeași situație favorabilă se află și DJ 187 de pe Valea Ruscovei, astfel că vor fi reabilitate și ultimele două tronsoane de drum județean, DJ 186 ȘI DJ 187, din cele șase începute în acest mandat al Consiliului Județean Maramureș.

Valoarea lucrărilor este de 91.891.820 lei fără TVA.

Proiectul este finanțat prin Programul Național de Dezvoltare Locală II.

 

 

Citiți și:

Viitoare blocuri cu regim mare de inaltime in partea de est a Bucurestiului

Un mare constructor pregateste dezvoltarea unui nou ansamblu rezidential

Demersuri pentru construirea de blocuri cu pana la 12 niveluri

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »