Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Au primit autorizatie de construire primele blocuri ale AFI Europe din Bucurestii Noi

Proiect rezidențial din Bucureștii Noi, pe care compania AFI Europe îl dezvoltă în România, a primit autorizația de construire pentru primele blocuri. Construcția proiectului ce va fi dezvoltat pe un teren de 148.000 mp va fi realizată în două etape, lucrările pentru prima fază fiind programate să demareze în următoarele două luni.

Prima etapă a proiectului va cuprinde 190 de apartamente, deservite de 228 de locuri de parcare supraterane. Apartamentele vor avea diferite dimensiuni și stiluri de compartimentare: Studio Dublu, apartamente cu două și trei camere.

Construcția este localizată în partea de nord-vest a Bucureștiului, de-a lungul Bulevardului Bucureștii Noi din sectorul 1.

„Ne-am extins activitatea pe piața din România prin dezvoltarea primului nostru proiect rezidențial în București. În prezent, construim 1.000 de apartamente în Belgrad, Cracovia, Riga și Praga, o dovadă a încrederii pe care oamenii din regiunea Europei Centrale și de Est o au în compania noastră și a faptului că am reușit să ne ridicăm la standardele lor. Ne dorim să aducem acest lucru și în România și să oferim oamenilor casa pe care o caută”, spune David Hay, CEO AFI Europe România.

În prezent, AFI Europe România dezvoltă în centrul orașului Brașov proiectul AFI Brașov, care include un centru comercial cu o suprafață închiriabilă de 45.000 de metri pătrați și două clădiri de birouri cu o suprafață închiriabilă de 25.000 de metri pătrați.

Pe segmentul de birouri, AFI România are în dezvoltare AFI Tech Park, un parc de business de clasa A cu o suprafață închiriabilă de 56.000 de metri pătrați, aflat în apropierea hotelului J.W. Marriott și a Parlamentului României. Parcul de business va include două clădiri de birouri deînălţime redusă și un turn de birouri.

AFI Europe România va începe în viitorul apropiat dezvoltarea unui parc de retail care va fi construit pe un teren de 80.000 de metri pătrați din Arad.

 

Citiți și:

Proiect imobiliar in zona ultracentrala a Bucurestiului

Peste 24 mil lei pentru sistemul de iluminat public

Noi spatii de invatamant, pe un teren de peste 2 ha

O noua policlinica va fi construita cu peste 38 mil lei

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »