Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Autostrada Brasov – Targu Mures – Cluj – Oradea, in faza de documentatie

Contractul de servicii pentru elaborarea documentației suport pentru cererea de finanțare pentru ”Autostrada Brașov-Târgu Mureș-Cluj-Oradea, Sector 3 Gilău-Borș + Finalizarea lucrărilor la Nodul Gilău și Conexiunea dintre Secțiunea 2B cu Subsecțiunea 3A Drumul de legătură Centura Oradea (girație-Calea Sîntandrei)-Autostrada A3 (Biharia) a fost încheiat între Compania Națională De Administrare A Infrastructurii Rutiere SA, în calitate de autoritate contractantă, și Alphaconsult &Engineering SRL, în calitate de prestator.

Obiectul Contractului de Servicii îl reprezintă completarea Studiului de Fezabilitate existent pentru obiectivul menționat, prin întocmirea documentației justificative necesare pregătirii cererilor de finanțare aferente proiectului. Acestea vor fi finanțate din Fondul European de Dezvoltare Regională, în cadrul exercițiului financiar 2014-2020, în conformitate cu legislația europeană în vigoare ce reglementează transmiterea informațiilor referitoare la proiectele majore.

Valoare contractului de servicii este de 95.000 lei, fără TVA.

Durata contractului de servicii este de 18 luni de la data de semnării sale de către ultima parte.

Documentația pregătită va susține necesitatea și oportunitatea investiției și va fundamenta maturitatea proiectului din punct de vedere tehnic, economic, financiar, social și al protecției mediului.

Prestatorul va îndeplini serviciile stabilite în contract, în condițiile și termenele prevăzute, în conformitate cu cerințele menționate în caietul de sarcini.

Proiectul este co-finanţat de Uniunea Europeană din Fondul de Coeziune prin Programul Operational Infrastructura Mare 2014-2020.

 

Citiți și:

Cine construieste doua statii de sortare si de tratare a deseurilor

O statiune de pe litoral pregateste reabilitarea a 9 strazi

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »