Oferte locuri de munca top

Banca Mondiala ofera fonduri pentru construirea unui nou centru de arsi

Primăria Municipiului București vrea să construiască, în curtea Spitalului Bagdasar Arseni, un nou corp de clădire care să găzduiască o structură pentru marii arși. Acest proiect este extrem de important pentru pacienții care au nevoie de treatament special.

Fondurile pentru realizarea noului corp vin de la Banca Mondială și Ministerul Sănătății.

Centrul va avea toate circuitele integrate într-o conexiune rapidă și eficientă, adaptată la ultimele descoperiri tehnologice în domeniu.

Reprezentanții Băncii Mondiale și-au exprimat de asemenea disponibilitatea de a colabora cu Primaria Municipiului București în domeniul pregătirii antiseismice a populației, dar și în ceea ce privește reabilitarea clădirilor de patrimoniu, încadrate în diverse categorii de risc seismic.

De asemenea, reprezentanții Băncii Mondiale s-au aratat interesați de finanțarea proiectului denumit generic Esplanada, unde Guvernul planuiește să construiască un ansamblu care să cuprindă cartierului de Justiție al României, o sală de concerte, precum și clădiri de birouri.

Municipalitatea sprijină și alte proiecte pe care Ministerul Sănătății dorește să le dezvolte în Capitală, un exemplu fiind faptul că a asigurat terenul necesar pentru construirea unui nou centru de hematologie în curtea spitalului Filantropia.

Toate aceste subiecte au fost discutate în cadrul unei conferințe la care au participat primarul general, Gabriela Firea, ministrul sanatății, Florian Bodog, și o delegație a Băncii Mondiale, condusă de Tatiana Proskuryakova, director de Țară pentru România.

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor

 ARENA Constructiilor nov – dec 2017 (click aici)coperta-ac8-mare  ARENA Constructiilor , oct 2017  (click aici) coperta-ac7

 

Sus
Translate »