Oferte locuri de munca top

Bani europeni pentru un sistem de iluminat public

A fost semnat contractul de finanțare din fonduri europene pentru modernizarea a peste 3,4 km din sistemul existent de iluminat public din municipiul Sebeș și extinderea rețelei cu încă 2 km.. Valoarea totală a cererii de finanțare este de peste 2,1 milioane lei, fondurile nerambursabile în valoare de aproape 1,99 milioane lei fiind alocate prin Axa Prioritară 3 a Programului REGIO 2014-2020.

Beneficiarul finanțării a estimat că termenul de finalizare a investițiilor este data de 31.12.2021

Proiectul vizează modernizarea sistemului de iluminat public în Cartierul Valea Frumoasei, str. Mihail Kogălniceanu, str. Mircea Cel Mare, str. Sava Henția și extindere sistem de iluminat public pe str. Fântânele, din municipiul Sebeș.

Pe parcursul implementării proiectului, din bugetul alocat, beneficiarul a prevăzut executarea următoarelor lucrări: montarea de corpuri de iluminat cu aparate de iluminat cu surse eficiente energetic – tip LED; înlocuirea tuturor brațelor de lampa și a colierelor; montarea de corpuri de iluminat noi pe străzile si stâlpii din zonele la care face referire prezentul proiect; montarea la intersecții de corpuri de iluminat suplimentare, unde este cazul;  stabilirea programului de aprindere iluminat public în funcție de condițiile de trafic auto și pietonal ale municipiului; construirea a 2.005 ml de sistem de iluminat public nou; montarea de stâlpi cu panouri fotovoltaice în zonele care permit acest lucru; implementarea sistemului de tele-management la nivelul întregului sistem de iluminat din proiect cu posibilitatea dezvoltării lui pe teritoriul întregului municipiu.

 

 

 

Citiți și:

Parc de agrement, in pregatire langa Capitala

Locuinte de lux, in autorizare

Proiecte pentru construirea de centrale electrice fotovoltaice in provincie

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »