Oferte locuri de munca top

Bistro caffe de 200 mii de euro

Cu o investiție de 200.000 de euro, un om de afaceri a deschis un bistro caffe în București.

Patronul Drunken Lords și Old Habits, omul de afaceri Cristi Opait a deschis bistro caffe-ul Taupe, situat pe strada Anastasie Simu 6, la Bulevardul Magheru.

Deschiderea bistro-caffe-ului Taupe vine într-o perioadă în care mulți dintre investitori, mai ales cei străini, s-au focusat pe spațiile comerciale din mall-uri, din marile centre comerciale. Cristi Opait mizează pe reîntoarcerea la tradiții, la obiceiurile, la ambianța care i-a adus Bucureștiului faima de Micul Paris.

,,Farmecul Bucureștiului este dat de CentrulVechi, de străduțele pline de magazine din zona centrală, de oferta variată de produse și servicii. Pentru ca orașul să crească în ochii turiștilor, mai ales a celor străini, trebuie să susținem mediul de afaceri local, micile business-uri, creativitatea, inventivitatea, obiceiurile noastre. Taupe este doar un prim-pas. Avem în plan deschiderea și a altor asemenea localuri, insistând pe calitatea serviciilor, pe ambianță, pe ideea de a oferi clienților produse și servicii de calitate”, a mai spus Opait.

Investitorii speră că cel mai important bulevard din București, Magheru, își va reveni, treptat, după șocul declanșat de campania ,,Bulina Roșie”, care a adus la închiderea a zeci de spații comerciale.

,,Vrem să readucem Magheru la gloria de altădată. Să redevină un bulevard de promenadă, un loc în care bucureștenii și turiștii să iasă la plimbare, să se relaxeze, să redescopere farmecul unei întâlniri cu prietenii și familia la o prăjitură bună, la o cafea excelentă, într-un mediu confortabil”, a declarat Opait.

 

 

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.6/sept 2018

Sus
Translate »