Oferte locuri de munca top

Cat costa dirigentia de santier pentru consolidarea unui drum judetean

consolidare

Pentru consolidarea unui drum județean vor fi achiziționate de către autoritățile județului Sibiu serviciile pe care le va presta dirigintele de șantier pe perioada de execuție a lucrărilor.

Dirigintele de șantier va urmări și verifica toate etapele de derulare a lucrărilor de consolidare care vizează următoarele: amenajarea terenului, amenajarea pentru protecția mediului, lucrări de construcții și organizarea de șantier.

Valoarea estimată a contractului pentru serviciile de diringinte de șantier este de 910 lei, fără TVA. Achiziția va fi făcută prin cumpărare directă. (vezi fisiere atasate)

Lucrările vor fi executate în județul Sibiu, pe DJ 105 D, km 17+669, între localitățile Săsăuș – Chipăr, pe o lungime de aproximativ 100 m.  Proiectantul este S.C. Proconcept DI SR., Sibiu.

Urmărirea și verificarea lucrărilor se face de către diriginții de șantier, pe toată durata de execuție, în toate etapele de derulare a acestora : pregătirea executării lucrărilor, executarea lucrărilor, recepția lucrărilor, după recepția la terminarea lucrărilor, pâmă la recepția finală.

Dirigintele de șantier este responsabil de îndeplinirea următoarelor activități:

*conduce echipa de supervizare și coordonează activități pentru îndeplinirea obiectivelor

*asigură comunicarea cu Beneficiarul, Antreprenorul, Proiectantul și alți factori implicați în realizarea proiectului

*va asigura îndeplinirea tuturor sarcinilor atribuite Prestatorului

*va răspunde de coordonarea proiectului, pregătirea logisticii și implementare, asistență, raportare și administrarea echipei de experți propuși

*va analiza orice cerere cu privire la prelungirea duratei de execuție și a costurilor adiționale determinate de modificări de cantități și va întocmi rapoarte complete cu recomandări pentru Beneficiar

*va urmări întocmirea și completarea la zi a jurnalului de șantier de către Antreprenor

Prestarea serviciilor de supraveghere a lucrărilor de construcții va începe o dată cu semnarea contractului și se va realiza până la recepția la terminarea lucrărilor, cu mențiunea ca, în perioada de 24 luni de garanție a lucrărilor  (adică până la recepția finală), prestatorul are obligația să supravegheze remedirea eventualelor deficiențe care pot surveni și să întocmească un raport trimestrial cu privire la stadiul acestora.

 

Descarcati aici

Cererea de oferte

Caietul de sarcini

 

 

 

Revista – Rasfoieste revista ARENA Constructiilor , editia octombrie (click aici)

TopJobs  –  Oferte locuri de munca in constructii (click aici)

Newsletter – Primesti gratuit stirile ARENA Constructiilor ! click aici!

 

4 Comentarii

  1. Anonim said:

    Este vorba doar de 100m drum.Chiar in aceste conditii plata este simbolica,nu permite nici macar trezenta dirigintelui acolo.Este o rusine si pentru Sibiu.

  2. Anonim said:

    Proiectantul a trecut suma cea mai mare” in dreptul” asistentei. Dar a lăsat și firimituri pentru diriginte. Pariu că se gasește și diriginte ofertant???

Sus
Translate »