Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Ce blocuri va reabilita Primaria Bucurestiului

Documentațiile pentru reabilitarea termică a 132 blocuri din municipiul București, situate în Sectoarele 3, 4 și 6, vor fi preluate de Primăria Municipiului București în vederea înscrierii acestor blocuri în programul local multianual privind creșterea performaței energetice (vezi lista blocurilor atașată mai jos).

Din totalul blocurilor preluate, 101 sunt situate în Sectorul 3, 16 sunt în Sectorul 4 iar în Sectorul 6 sunt 15 blocuri.

Prin cererile depuse la Primăria Municipiului București, de către Primăriile sectoarelor menționate, documentațiile tehnico-economice pentru cele 132 blocuri vor fi înscrise în Programul local multianual privind creșterea performanței energetice, program demarat de către Primăria municipiului.

Ținând cont de bugetul limitat al Consiliilor sectoarelor, cât și de necesitățile imediate pentru realizarea lucrărilor privind creșterea performanței energetice, edilii Bucureștiului consideră că este necesară asigurarea finanțării din bugetul propriu al municipiului București.

Valoarea totală a proiectului de reabilitare energetică a celor 101 blocuri din Sectgorul 3 este de 148.256.061 lei, cu TVA.

Blocurile din Sectorul 6 vor fi reabilitate energetic cu 37.075.083 lei, iar cele din Sectorul 4 urmează să fie reabilitate cu peste 19 milioane lei.

 

 

 

 

 

 

 

Citiți și:

Va fi ales antreprenorul pentru un mare proiect imobiliar

Cerere pentru 1,5- 2 ha in nordul Capitalei

Rest de executat de 25 mil euro la un important proiect rutier

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 3/ mai 2018

Sus
Translate »