Oferte locuri de munca top

Ce locuinte cauta sa inchirieze clientii de lux

 Cele mai multe cereri de închiriere pe segmentul locuințelor de lux au fost în primul semestru, pentru apartamente cu trei camere, respectiv o treime din totalul tranzacțiilor din zona de Centru – Nord a Bucureștiului.

Chiriașii de lux caută locuințe mari, complet mobilate, în zone premium, spre deosebire de studenți, care caută locuințe mici, garsoniere sau 2 camere, ieftine, neavând pretenții la mobilier, susțin consultanții imobiliari de la Nordis Premium Properties.

Emanuel Poștoacă, manager în cadrul Nordis, declară:. „Chiriile apartamentelor de lux au rămas la nivelul anului trecut. Apartamentele cu 3 camere sunt cele mai solicitate, urmate de vile, apartamente cu 2 camere, apoi cele cu 4 camere.

Chiriașii sunt preponderent străini, peste 80% din total, dat fiind faptul că zonele acestea oferă locuințe premium, cu prețuri pe măsură. Cei mai mulți chiriași expați lucrează pentru companii în București, în poziții de middle și top management, dar mai sunt și angajați ai ambasadelor sau ale altor instituții internaționale și oameni de afaceri. Sunt preferate zonele cu acces către parc, școli și grădinițe bilingve și din acest motiv zonaPipera este foarte căutată, fiind urmată de zonele Herăstrău –Șoseaua Nordului, Floreasca, Dorobanți, Kiseleff și Aviatorilor”.

În ceea ce privește durata închirierii, un proces standard de închiriere este între câteva zile și una-două săptămâni, în funcție de tipul de proprietate căutat, buget și urgența relocării. In principiu, nefiind vorba de o decizie pe termen lung, chiriașii se hotărăsc pentru o proprietate mai repede decât în cazul cumpărării.

În acest an, cele mai multe apartamente premium închiriate și vândute în zonele ultracentrale și de nord, în cartierele Băneasa, Primăverii, Șoseaua Nordului și Pipera au fost noi și au avut finisaje și mobilier în culori neutre, vedete fiind caffè latte și gri, cu accente de galben și albastru, potrivit bazei de date Nordis.

 

 

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr.6/sept 2018

 

Sus
Translate »