Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

Ce se va construi in Bucuresti – perspective si limitari, Bucuresti, 6 martie 2018

Actuala echipa de arhitecti sefi a Bucurestiului si-a asumat sa modernizeze, sa puna in valoare orasul si sa deschida perspective de dezvoltare pentru viitor prin promovarea unor Planuri Urbanistice Zonale directoare sau care reglementeaza zone extinse din sectoare.

Prin demersurile lor, arhitectii sefi vor creeze un cadru predictibil pentru activitatea de dezvoltare imobiliara.

Pe de alta parte, dupa criza economica, activitatea de dezvoltare imobiliara s-a intensificat, iar investitorii si dezvoltatorii au tot mai multe cerinte in ceea ce priveste clarificarea directiilor de dezvoltare a orasului.

In acest context, ARENA Constructiilor organizeaza dezbaterea “Ce se va construi in Bucuresti – perspective si limitari”.

Subiecte

Subiectele dezbatute vizeaza planurile autoritatilor locale privind dezvoltarea urbana a orasului, pe de o parte, si doleantele investitorilor imobiliari, pe de alta parte:

* cele mai recente modificari pe partea de reglementare urbanistica la nivelul Capitalei;

* masurile pe care le au in vedere edilii pentru incurajarea investitiilor imobiliare;

* ce zone pregatesc edilii pentru dezvoltare, prin definitivarea planurilor urbanistice si viabilizarea terenurilor;

* cerintele investitorilor imobiliari in raport cu autoritatile locale, masurile pe care le asteapta din partea acestora astfel incat sa poata fi valorificat potentialul orasului.

Speakeri

Panelul de speakeri este format din factori de decizie din administratia locala si reprezentanti ai marilor investitori imobiliari.

Speakeri confirmati pana in prezent:

* Sorin Gabrea – noul consilier al primarului general Gabriela Firea cu imputernicire pentru departamentul urbanism

* Alina Alisa Bratu – arhitect sef al Sectorului 2

* Stefan Dumitrascu – arhitect sef al Sectorului 3

* Andrei Radu – director dezvoltare NEPI Rockcastle

* Catalin Ana – Country Manager First Property Group

* Razvan Gaita, country director Portico Investments

Lista de speakeri va fi actualizata pe masura ce avem confirmari noi.

 Participanti

Evenimentul este conceput pentru a favoriza stabilirea unei bune comunicari intre reprezentantii autoritatilor locale si investitorii/dezvoltatorii imobiliari.

Alaturi de acestia, la evenimentul mai sunt invitati sa participe proiectanți, antreprenori, furnizori, prestatori de sevicii si beneficiari interesati de dezvoltarile imobiliare.

Participarea se face pe baza de taxa de participare.

Descarcati aici formularul de inscriere.

 

 

SPONSORI

 equitone-mica consolight-mica  govora-mica

Sponsor

 __________________________________________________________________

EQUITONE

este un material din fibrociment de calitate superioara, folosit pentru realizarea fatadelor ventilate. Etex, compania care detine brandul EQUITONE, produce materiale din fibrociment in fabricile din Belgia și Germania inca din 1905.

Panourile EQUITONE sunt materiale sustenabile pentru fațade din fibrociment rafinate, ușoare, simple de instalat și, practic, nu necesită întreținere. Fiecare panel este unic, subliniind textura naturală, netratată a materialului de bază din fibrociment, oferind nenumărate posibilități de design. Materialele de ultimă generație sunt colorate în masă, flexibile, rezistente și ușoare și pot fi perforate sau gravate pentru efecte estetice impresionante.

Materialul EQUITONE este disponibil sub formă de paneluri de până la 3,10 m x 1,25m şi poate fi transformat în orice dimensiune sau formă. Panourile EQUITONE sunt durabile, cu un aspect vizual placut, care pe lângă faptul că au o contribuţie estetică, se comportă bine în condiţii de vreme diferite, şi ajută la reducerea costurilor de întreţinere şi îmbunăţaţesc izolarea fonică.

Arhitecții și dezvoltatorii din toată lumea apreciază materialele Equitone, acest fapt fiind susținut de un bogat portofoliu de clădiri publice și private amenajate cu panelurile noastre.

EQUITONE România – Str. Vulturilor 98, et. 6, sector 3, București, +4.0740.103.588, Cristina.Draghici@etexgroup.com, www.equitone.com

 

Organizator eveniment

_________________________________________________________________

ARENA CONSTRUCTIILOR

  • Cea mai raspandita revista specializata in constructii ! Peste 60.000 de cititori lunar, cumulat prin suporturile print, on –line si emailing.
  • Cititori de top din domeniu: factori de decizie din  societati cu activitati in constructii si domenii conexe: dezvoltatori, antreprenori de constructii civile si industriale, producatori si prestatori de servicii pentru sectorul constructiilor, specialisti – formatorii de opinie pe piata de constructii. Cititorii interesati de noutatile si tendintele in constructii ocupa functii de top si middle management.
  • Cu  experienta din 1998 in presa de specialitate, ARENA Constructiilor  ofera cititorilor sai – beneficiari, proiectanti, constructori, producatori de materiale de constructii si prestatori de servicii pentru constructii – cele mai importante informatii din sectorul constructiilor si piata imobiliara.

Adresa:  str. Lt col. Paul Ionescu, nr 6A, sector 1, Bucuresti, cod postal 011084. Telefoane: +4021-222.97.67, +4021-222.98.04, Fax: +4021.222.98.04,  +4021.222.97.67, contact@arenaconstruct.ro  www.arenaconstruct.ro

 

 

Sus
Translate »