Oferte locuri de munca top

Cine proiecteaza drumul expres Constanta-Tulcea

A fost semnat contractul pentru elaborarea Studiului de Fezabilitate și a Proiectului Tehnic de Execuție pentru Drumul Expres Constanța – Tulcea.

Valoarea contractului este de 3,7 milioane de euro, echivalentul a 17,8 milioane lei, fără TVA.

Ofertantul desemnat câștigător al procedurii de achiziție publică este Asocierea Search Corporation SRL – Egis Romania SA.

Proiectul are ca scop realizarea unui sector de drum expres între localitățile Ovidiu și Tulcea, acesta făcând parte din strategia de implementare la nivel național pentru Drumul Expres cu denumirea generică „Dobrogea Expres” . Drumul va face legătura între localitățile Constanța – Babadag – Tulcea – Isaccea – Măcin – Brăila.

Durata contractului de servicii este de 24 luni de la data de începere a contractului.

Tot în această zonă, autoritățile aminteau în luna iunie că au fost semnate contractele pentru drumul expres Brăila-Tulcea (21 mai), drumul expres Buzău-Brăila (21 februarie), drumul expres Focşani-Brăila-Galaţi secţiunea Brăila-Galaţi şi Varianta ocolitoare a Galaţiului, care sunt în licitaţie.

Despre acestea, ministrul Lucian Bode a declarat la sfârșitul săptămânii trecute: ”Noi credem că până la sfârşitul lunii iulie vom desemna câştigătorul şi, fără contestaţii, în august putem să semnăm contractul de proiectare şi execuţie. Am semnat și contractul de realizare a SF și PT pentru secţiunea Focşani-Brăila şi (…) în urmă cu câteva zile, pe 7 iulie am semnat contractul pentru realizarea studiului de fezabilitate pentru drumul expres Tişiţa-Albiţa. (…) Odată ce aceste proiecte vor intra în implementare şi vor fi realizate vom avea conexiunea, conectarea acestei regiuni atât cu Coridorul IV Constanţa-Nădlac, cât şi cu Coridorul IX Ploieşti-Siret”.

Proiectul Drum Expres Constanța – Tulcea” este prevăzut în Master Planul General de Transport al României (MPGT) și este inclus în Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) 2014-2020.

 

 

 

Citiți și:

Doua proiecte rezidentiale cu peste 200 apartamente, propuse in provincie

Fabrica noua, in pregatire pe mai mult de 2 ha

Investitori straini pregatesc noi spatii de birouri in Bucuresti

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 5/iulie-august 2020

Sus
Translate »