Oferte locuri de munca top

Cine repara strazi din Brasov intr-un contract de circa 420 mil lei

Trei societăți urmează să înceapă lucrări de întreținere și reparare la mai multe străzi din sudul Municipiului Brașov. Lucrările fac parte dintr-un contract estimat la o valoare de circa 420 milioane lei pentru două loturi de străzi.

Lucrările aferente Lotului 2 din acest contract au fost atribuite unui număr de trei  societăți, și anume: Valdek Impex SRL Sfântu Gheorghe, Recon SA Brașov și Morani Construct SRL Brașov.

Lotul 2 din contractul ”Întreținere și reparare a străzilor de pe raza Municipiului Brașov Lot 1 și Lot 2” a fost atribuit în cadrul unei licitații deschise organizate de Municipiul Brașov.

Lucrările au în vedere intervenții la străzile din partea sudică a municipiului. Mai exact, este vorba despre străzile delimitate de str. Zizinului, Toamnei, Kogălniceanu, Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – Al.I.Cuza), Al.I.Cuza, Avram Iancu, Stadionului (sector Avram Iancu – str.Lungă), Calea Făgărașului.

În Lotul II sunt incluse toate elementele gometrice ale străzilor: Iuliu Maniu (sector Hidromecanica – str.Al.I.Cuza), str.Al.I.Cuza, Avram Iancu, Stadionului (sector str.Avram Iancu – str.Lungă), Calea Făgărașului, inclusiv intersecțiile.

Pentru acest contract, au fost primite patru oferte, dintre care trei au fost considerate admisibile.

Criteriul de atribuire ales de către autoritatea contractantă a fost ”prețul cel mai scăzut”. Oferta cea mai scăzută pentru Lotul 2 a fost de 138,6 milioane de lei, iar cea mai ridicată a fost de 226 milioane lei. Valoarea estimată a contractului pentru Lotul 2 a fost de peste 228 milioane lei, fără TVA.

Contractul presupune încheierea unui acord cadru ce are o durată de 4 ani.

Finanțarea este asigurată de la bugetul local.

 

 

Citiți și:

In trei luni va demara un proiect cu 650 apartamente, in Capitala

Peste 200 km conducte intr-un amplu proiect de investitii

Preturi mai mari la betoane in acest an

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.2/ aprilie 2019

Sus
Translate »