ARENA Constructiilor
Oferte locuri de munca top

Cine va consolida cinematograful Favorit cu peste 10 mil euro

Cinematograf Favorit – Centru Cultural European, situat în sectorul 6 al Municipiului București, urmează să beneficieze de ample lucrări de consolidare, extindere și moderizare.

Pentru acest proiect Primăria Sectorului 6 va investi peste 10 milioane de euro din bugetul local.

Suma reprezintă valoarea contractului de lucrări atribuit firmei Aedificia Carpați SA București, în urma unei licitații deschise, demarată în urmă cu mai mult de un an.

Dintre cele patru firme înscrise la licitație, numai Aedificia a depus o ofertă considerată admisibilă de către autoritatea contractantă.

Contractul are durata de 36 de luni și a fost atribuit după criteriul prețul cel mai scăzut.

Valoarea estimată inițial a fost de 48.663.300 lei, fără TVA, iar valoarea de atribuire a fost de 48.222.926 lei fără TVA, mai mică cu numai 0,9% față de cea estimată.

Autoritatea contractantă dorește să ”realizeze unui spațiu cultural destinat cetățenilor, în scopul stimularii aptitudinilor creatoare, dezvoltării și valorificării unei relații directe între limbaje ți mijloace artistice diferite. În același timp, se urmarește promovarea identitaților culturale în context european și a formelor de comunicare între public și artist”, după cum se arată în anunțul de licitație.

 

 

 

Citiți și:

Cele mai mari proiecte imobiliare ale anului 2019

In curs de autorizare un ansamblu cu 180 apartamente in Capitala

Peste 30 de case intr-un viitor cartier

Borduri de granit de milioane de euro in Bucuresti

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.8/ nov-dec 2018

Sus
Translate »