Oferte locuri de munca top

Cine va superviza executia Podului de la Braila 

Firma care va superviza lucrările de execuție a podului suspendat peste Dunăre la Brăila a fost stabilită prin licitație publică. Valoarea totală a contractului atribuit este de peste 35 de milioane de lei, finanțarea fiind din fonduri europene prin Programul Operațional de Infrastructură Mare.

Câștigătorul contractului de supraveghere a lucrărilor podului suspendat peste Dunăre este Metroul SA, dintre cei doi participanți la licitația organizată de Compania Națională de Administrare a Infrastructuii Rutiere S.A.

Durata contractului pentru supervizarea proiectării și execuției lucrărilor este de 175 de luni.

Potrivit contractului de subcontractare încheiat în decembrie 2019 de Asocierea Metroul SA –Italrom Inginerie Internationala SRL –Sistema Ingegneria SRL–Arex Lider Company SRL,  firma  Irimat Cons SRL va presta servicii în valoare de 18% din prețul contractului, adică de peste 6,33 milioane lei.

Podul peste fluviul Dunărea va avea o lungime de 1.974,30 m, iar valoarea totală a acestui proiect este de 2.588.859.095 lei.

Acest pod este cuprins în Master Planul General de Transport al României și face parte din categoria proiectelor de tip ITI (Investitii Teritoriale Integrate), finantabile din POIM 2014 – 2020, Axa Prioritara 2 „Dezvoltarea unui sistem de transport multimodal, de calitate, durabil si eficient„.

 

 

Citiți și:

Un complex comercial va fi dezvoltat de investitori straini in Bucuresti

Aparthotel, spatii birouri si centru SPA, in pregatire in Capitala

Depozite construite de investitori straini care se extind in zona Marii Negre

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »