Heidelberg Cement

Cladirea de birouri The Office Cluj Napoca a fost cumparata

A fost semnat contractul prin care a fost vândută clădirea de birouri The Office din Cluj-Napoca, dezvoltată de NEPI Rockcastle și Ovidiu Șandor. Astfel, pentru preluarea proiectului The Office Cluj-Napoca dezvoltatorii anunță încheierea cu succes a negocierilor cu Dedeman.

Suntem încântați de faptul că proiectul The Office va fi preluat de un grup antreprenorial puternic, cu capital românesc”, precizează Ovidiu Şandor.

Tranzacționarea proiectului The Office este un prim pas relevant în programul de vânzare al activelor care nu mai fac parte din strategia curentă a Nepi Rockcastle, de concentrare pe centre comerciale dominante” declară reprezentanții NEPI Rockcastle.

The Office are o suprafață închiriabilă de aproape 60.000 mp și o rată de ocupare de 100%..

Această tranzacție marchează încă un pas important în strategia noastră de investiții. Proiectul The Office reprezintă o alegere ideală pentru Dedeman și ne-a convins atât prin localizarea sa într-unul dintre cele mai importante și dezvoltate orașe ale țării, cât și prin standardele înalte de calitate și sustenabilitate pe care le îndeplinește. Prin continuarea achizițiilor pe piața imobiliară locală ne dorim totodată să consolidăm încrederea tuturor antreprenorilor români și să le insuflăm curajul de a-și susține marile aspirații.” declară Dragoș Pavăl, Președintele Dedeman.

NEPI Rockcastle este cel mai mare investitor de real estate in Europa Centrala si de Est. NEPI Rockcastle este listat la Busa de Valori din Johannesburg (JSE) si Euronext Amsterdam si detine rating-ul „Investment-grade” acordat de catre companiile de rating Standard & Poor’s (BBB) si Fitch (BBB). Cu un portofoliu de peste 5,9 miliarde EURO, NEPI Rockcastle este prezent in 9 tari din regiune si detine o pozitie puternica pe piata din Romania prin centrele comerciale detinute (printre care Mega Mall, Promenada, City Park Constanta, Shopping City Sibiu) si portofoliu de birouri in locatii cheie in Bucuresti cat si in inima Timisoarei.

Ovidiu Şandor este un antreprenor din Timişoara, fondator și CEO al firmei dezvoltări imobiliare Mulberry Development, cunoscută la nivel naţional în special pentru dezvoltarea proiectelor City Business Centre Timişoara, The Office Cluj Napoca și ISHO în curs de dezvoltare în Timișoara, compus din 1.200 de apartamente, 50.000 mp de birouri de nouă generație și un mix de servicii.

Dedeman esteo companie din grupul Pavăl Holding, care activează pe piața din România în domenii precum retail, imobiliare, industrie, agricultură, logistică și piața de capital.

Dedeman este lider pe piața de bricolaj începând din anul 2010, iar în prezent deține o rețea de 49 de magazine la nivel național și peste 10.000 de angajați.

 

Sus
Translate »