Oferte locuri de munca top

Clujul caută teren pentru construirea unui spital

Demersurile pentru construirea unui spital pediatric au fost inițiate de Consiliul Județean Cluj. Conducerea județului dorește achiziționarea unui teren de maximum 5,5 hectare pentru construirea unității spitalicești, astfel că a făcut apel la proprietarii care sunt dispuși să-și cedeze terenurile contracost.

“Până în data de 19 octombrie, toți cei interesați să vândă un imobil ce corespunde cerințelor din documentație, sunt așteptați să depună oferte la sediul Consiliului Județean. După această etapă, în funcție de interesul manifestat de ofertanți, vom ști dacă putem cumpăra o clădire deja existentă sau vom trece la achiziția unui teren pe care să construim un spital menit să reunească secțiile împrăștiate azi în tot orașul”, a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

Edilii intenționeazăsă achiziționeze un imobil cu o suprafață cuprinsă între 3,15 și 5,5 hectare, cu o suprafață utilă a construcției de circa 15.000 mp, respectiv cu o suprafață construită desfășurată de aproximativ 20.000 mp.

Imobilul în cauză trebuie să fie situat pe teritoriul municipiului Cluj-Napoca sau în intravilanul localităților limitrofe acestuia.

Construcția trebuie să fie ușor accesibilă, să fie dotată cu utilități, să aibă o vechime de maxim 20 de ani, cu posibilitatea de a fi modificată în vederea adaptării acesteia la destinația de „Spital pediatric monobloc”.

Departajarea ofertanților care îndeplinesc condițiile minime se va face în funcție de criteriile de ierarhizare și factorii de evaluare stabiliți, de asemenea, în documentația de atribuire.

 

 

Citiți și:

Selectie de oferte pentru centrul comercial Tiglina, Galati

Hala de depozitare de circa 18 mii mp

Constructia unei noi fabrici va demara anul viitor

Un ansamblu cu 12 blocuri a primit autorizatia de construire

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr.7/oct 2018

01

 

 

Sus
Translate »