Erdbewegung-Osteuropa

Concurs pentru reamenajarea Parcului Tineretului din Iași

Primaria Iasi

Primaria Iasi

Un concurs de soluții cu acordare de premii a fost lansat de Primăria Municipiului Iași pentru reamenajarea Parcului Tineretului. Premiile urmează să fie finanţate din fonduri bugetare.

Achizitorul va acorda premii pentru primele două soluții declarate câștigatoare – premiul I este de 6000 de lei, iar premiul al II-lea, de 3000 de lei. Premiile vor fi atribuite câștigătorilor în maximum 20 de zile de la selectarea soluțiilor de către juriu.

Juriul care va evalua proiectele este format din: primarul Mihai Chirică – președinte cu drept de vot, arhitectul Mihai Eugen Codreanu – președinte de rezervă, arhitectul Pompilia Iliescu – membru, arhitectul – șef Constantin – Cristian Duţu, arhitecții Iulian – Ioan Vagner și Emil Dragoș Ciolacu – Miron și directorul DGTI, Dumitru – Petru Tomorug.

În procesul de evaluare a proiectelor se vor acorda 60 de puncte pentru soluția tehnică și 40 de puncte pentru soluția arhitecturală.

Termenul limită pentru obținerea documentelor necesare sau pentru depunerea cererilor de documente este 22 septembrie. Proiectele sau cererile de participare pot fi depuse până la data de 3 octombrie.

Anuntul public al concursului precizează că nu este obligatoriu ca primăria să atribuie contractele de servicii de proiectare unuia dintre câștigătorii concursului.

O altă precizare este că decizia juriului nu este obligatorie pentru autoritatea contractanta/entitatea contractanta.

 

Sus
Translate »