Erdbewegung-Osteuropa

Contract de aproape 400 mil lei, atribuit

A fost desemnată câştigătoarea procedurii de licitaţie publică pentru proiectul de modernizare a liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Internaţional Henri Coandă Bucureşti, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coandă București (proiectare şi execuţie), cu o ofertă financiară depusă în valoare de 398.160.000 lei fără TVA.

CFR SA a desemnat câştigătoare Asocierea Arcada Company SA – ISPCF SA – DB Engineering & Consulting GMBH.

La licitaţia deschisă au participat, în vederea atribuirii contractului sectorial de Proiectare şi Execuție, Faza I: Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroport Internațional Henri Coandă București, următorii operatori economici:

* Asocierea Arcada Company SA – ISPCF SA – DB Engineering & Consulting GMBH

* Porr Construct SRL

* Mapa Inşaat Ve Ticaret A.Ş.

Contractul are o durată de 14 luni (2 luni pentru proiectare şi12 luni pentru execuţie).

Valoarea totală estimată a contractului este de 420.113.085 lei, fără TVA, finanţare fiind asigurată din Fonduri de Coeziune şi Buget de Stat, aferente cadrului financiar 2014-2020.

Investiția are drept scop asigurarea unei legături directe între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroportul Internaţional Henri Coandă prin construirea unei căi ferate duble în lungime de 2,95 km, a unui viaduct de 1,52 km care va traversa DN1, 3 podete, instalaţie de centralizare electronică şi o statie de călători la terminalul T1.

Lucrările pentru Racord C.F. la Terminalul T1, Aeroportul Internațional Henri Coandă București(Faza I) sunt incluse în obiectivul de investiţii Modernizarea liniei Bucureşti Nord – Aeroportul Internaţional Henri Coandă Bucureşti,în cadrul căruia CFR SA a semnat în luna aprilie şi contractul de lucrări pentru Dublarea liniei de cale ferată între staţiile Mogoşoaia şi Baloteşti, proiect în valoare de 50,5 milioane lei, cu finanţare asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.

 

 

 

Citiți și:

Va fi reluat un proiect de investitii amanat de opt ani

Se contureaza o viitoare sosea de centura

Cerere redusa pentru inchirierea de utilaje, in provincie

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

Sus
Translate »