Oferte locuri de munca top

Controlul de stat privind calitatea in constructii – Bucuresti, 31 octombrie 2019

Care sunt solutiile problemelor legate de controlul de stat privind calitatea in constructii aflati direct de la inspectorii ISC !

Aceștia vor discuta despre :

  • deficiente in elaborarea proiectelor,
  • control în execuție – neconformități majore sau cu grad ridicat de repetabilitate identificate prin controalele în etapa de execuție a lucrărilor de construcții

* implementarea sistemului de management al calității în construcții

* domeniul supravegherii pieței produselor pentru construcți

Va invitam sa participati la Seminarul ”Controlul de stat privind calitatea constructiilor”, care va avea loc joi 31 octombrie la Bucuresti.

O cat mai buna comunicare intre responsabilii de calitatea constructiilor din cadrul santierelor si reprezentantii statului ce asigura controlul de stat în constructii este de importanta majora pentru realizarea unor proiecte de calitate.

De multe ori apar divergente intre cele doua parti,  generate de interpretare diferita a prevederilor legale in domeniu.

De aceea, inspectorii de la Inspectoratul de Stat in Constructii vor prezenta in cadrul seminarului Controlul de stat  privind calitatea in constructii care sunt principalele aspecte de care proiectantii, constructorii si beneficiarii trebuie să țină cont pentru a se conforma cerințelor legale privin calitatea construcțiilor.

Pentru detalii accesati pagina Controlul de stat privind calitatea constructiilor    !

 

 

 

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 7/oct 2019

Sus
Translate »