Oferte locuri de munca top

CTP a preluat un parc logistic pentru circa 30 mil euro

Dezvoltatorul de parcuri industriale CTP își extinde portofoliul aflat în vecinătatea Bucureștiului, pe autostrada A1, punctul zero al pieței logistice şi industriale din România, prin achiziția Equest Logistic Park. Tranzacția a fost făcută cu Forum Serdika pentru aproximativ 30 de milioane euro și intermediată de Cushman & Wakefield Echinox .

Equest Logistic Park este un parc logistic de clasă A situat la kilometrul 13 al autostrăzii A1. Fiecare dintre cele trei clădiri Equest ale poate găzdui mai mulţi chiriași cu cerinţe şi spaţii diferite. Portofoliul de chiriași a fost stabil de-a lungul ultimelor cicluri economice, acesta incluzând importanți retaileri online, cu prezenţă la nivel național și internațional, precum şi companii de logistică și producție ușoară, lista chiriaşilor cuprinzând nume precum Garrett, Elmec Group, Hilti, BDG Group și Telekom.

Tim Wilkinson, Partner Capital Markets Cushman & Wakefield Echinox: „Această tranzacție reflectă tendinţa puternică de consolidare pe care o observăm în piața industrială şi logistică, o piaţă foarte activă. Investitorii de top achiziționează active care se integrează foarte bine din punct de vedere strategic în portofoliul lor, contribuind astfel la reducerea gradului de fragmentare al pieţei.”

CTP este cel mai important dezvoltator de spatii industriale si logistice din România, cu un portofoliu de peste 1,2 milioane mp de depozite de clasa A aflate în 10 orașe: Arad, București, Cluj-Napoca, Deva, Pitești, Sibiu, Timișoara, Turda, Ineu și Salonta.

 

 

Sus
Translate »