Erdbewegung-Osteuropa

Cum s-ar putea schimba programul Prima Casa

Programul guvernamental Prima Casă a putea suporta unele modificări în viitor, după cum a anunţat președintele PSD, Liviu Dragnea, în cadrul unei emisiuni televizate.

Astfel, în cadrul acestui program ar putea fi impuse băncilor comerciale obligația de a acorda condiții mai avantajoase la obținerea creditelor,

Liviu Dragnea a declarat ieri la România TV: „Am discutat despre programul Prima Casă. Vrem să facilităm acest lucru pentru că vrem să crească programul, pe de o parte pentru ca tinerii să aibă acces la o locuință și, pe de altă parte, să sprijinim domeniul construcțiilor. Discutăm serios despre rate fixe și condiții mai ușoare la creditele pentru Prima Casă. Vrem să venim cu niște măsuri foarte serioase care să creeze facilități semnificative și să dinamizăm domeniul respectiv. Procedurile sunt, doar o să ieșim cu astea. Prezentăm elemente. Creditul să fie luat în condiții mai avantajoase, să fie rambursat în condiții mai avantajoase. Dar în același timp dezvoltăm și sectorul de locuințe”.
Între alte măsuri preconizate de Liviu Dragnea se numără și o posibilă înghețarea până în anul 2040 a impozitelor pe proprietate.

 

 

 

 

Citiți și:

900 apartamente si o cladire de birouri cu 20 etaje in cadrul unui amplu proiect

150 mil euro pentru un drum de legatura

Viitoare zona comerciala si rezidentiala, in pregatire in Capitala

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 3/ mai 2019

Sus
Translate »