Erdbewegung-Osteuropa

Cum vor putea fi urmarite proiectele de investitii

Proiectele depuse în cadrul Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației (MLPDA) sunt de acum monitorizate printr-un Registru electronic. De astăzi, poate fi urmărit traseul solicitărilor sau proiectelor depuse la minister.

Astfel, fiecare beneficiar care a depus o solicitare în cadrul ministerului poate verifica stadiul documentului depus, accesând secțiunea ”Verifica stadiu document de pe site-ul ministerului și introducând numele solicitantului/denumirea instituţiei, numărul de înregistrare al expeditorului, precum şi numărul de înregistrare în MLPDA.

„Buna guvernare se face transparent și eficient, aşa că transparentizarea, digitalizarea, debirocratizarea şi descentralizarea administraţiei publice sunt câteva dintre priorităţile mele şi iată că azi, la trei săptămâni de la preluarea mandatului de ministru, am simplificat lucrurile, implementând Registrul electronic, prin care pot fi urmărite traseul solicitărilor făcute şi stadiul în care se află acestea! Astfel, cetăţenii nu mai trebuie să vină până în Bucureşti sau să dea telefoane la minister ca să afle în ce stadiu sunt proiectele depuse!”, a precizat Ion Ştefan, ministrul lucrărilor publice, dezvoltării şi administraţiei.

 

 

 

Citiți și:

Teren de aproape 90 ha, in pregatire pentru functiuni mixte

Cu 240 de case in constructie, un investitor va dezvolta inca 60 apartamente

Un investitor egiptean va construi in primavara un bloc cu 12 niveluri

 

 

 

Citiți revista ARENA Construcțiilor nr. 8/nov – dec 2019

Sus
Translate »