Oferte locuri de munca top

Danube Total Grup: prima companie care ofera servicii la cheie

În 1993, a luat fiinţă compania Danube Total Grup (DTG). De 23 de ani construiește încredere. Danube Total Grup oferă servicii în domeniul lucrărilor de îmbunătăţiri de terasamente, dar şi al stabilizărilor de teren. Compania şi-a făcut un renume şi în ceea ce priveşte lucrările de drumuri, apă-canal, dar şi producţia, transportul şi punerea în operă a betonului, transport de ciment vrac, agregate etc., în cele mai bune condiții și susținuţi de tehnologii performante.

Directorul general al companiei, inginerul Athanasios Schinas vorbeşte pe larg despre lucrările complexe pe care le realizează DTG în ţară şi străinătate, dar şi despre serviciile calitative ale companiei la preţuri competitive.

Care este diferența între compania DTG și ceilalți jucători de pe piață?

Mulți ne-au căutat în ultima perioadă pentru tehnologia de îmbunătățire a pământului. De ce? Pentru că este mult mai rapidă și mai ieftină. Pentru că soluțiile clasice, să excavezi, să scoți și să înlocuiești pământul prost cu pământ bun durează și costă mai mult.

Oamenii au văzut cine face astfel de îmbunătățiri de pământ. Diferența între noi și ceilalți este experiența specialiștilor care lucrează în compania Danube Total Group, utilajele care sunt de ultimă generație și capacitatea flotei.

Un alt avantaj este faptul că noi stabilim clientului un preț competitiv. Pentru că noi oferim un pachet complet. Este un nou trend pe care noi l-am implementat în România: servicii la cheie. Oferim clienţilor tot: utilaje, furnizare de material, echipă completă specializată. Practic, noi dăm lucrarea la cheie, cel care ne contractează nu trebuie să îți facă calcule separate pentru utilaje, materiale și mână de lucru.

Care este ultimul proiect la care a lucrat compania?

Autostrada A3. Îmbunătățire la stratul de fundare pe toată lungimea autostrăzii. Alt contract mare care este în desfășurare este varianta de ocolire a orașului Mihăilești, care este tot cu regim de autostradă. Aici o să facem tot terenul de fundare, inclusiv stratul de balast stabilizat, pentru că sunt mai multe tehnologii pe care noi putem să le oferim: îmbunătățire pământ, strat de balast stabilizat făcut pe loc, datorită tehnologiei deținute, ceea ce face ca valoarea lucrării să scadă aproape la jumătate, dar și timpul de realizare a lucrării să fie unul mai scurt.

O altă componentă importantă este reciclarea asfaltului. Adică nu mai este nevoie de scoaterea asfaltului, transportarea lui și aducerea unui nou asfalt. Noi avem capacitatea și deținem tehnologia necesară reciclării asfaltului existent.

De ce aveți prețuri competitive?

Pentru că oferim servicii complete: utilaje, specialiști, furnizăm material și asigurăm transportul. Cu alte cuvinte, oferim pachet complet și clientul primește un preț pe pachet, care este, de regulă, cu minim 20% mai mic ca cel oferit de concurența noastră, care nu poate asigura pachet complet și depinde de furnizori.

Care este cel mai dificil proiect realizat sau aflat în execuție?

Cel mai complex este proiectul pe care îl avem în derulare la Cluj. Este cel mai mare din țară ca și suprafețe, în ceea ce privește construirea unei gropi de gunoi. Proiectul prevede construirea noii gropi de gunoi de la Cluj. Noi avem rolul să stabilizăm malurile și să avem grijă ca groapa de gunoi să fie sigură din punct de vedere al malurilor. Malurile înseamnă două milioane de metri pătrați de îmbunătățire pământ în straturi succesive, totodată este o soluție tehnică inovativă, premieră în România. La ora actuală, este cel mai mare contract de îmbunătățire a pământului din țară.

Ca furnizor de material de construcții, care este capacitatea firmei?

Furnizăm pentru lucrările noastre. Noi am ales pe lucrările de îmbunătățire pământ și construcții drumuri să venim cu un pachet, pentru că prețul final al lucrării este mult mai mic. Până acum ceva timp toată lumea știa politică și construcții. În prezent piața s-a educat și companiile au înțeles că personalul pregătit și capacitatea firmei fac diferența între jucătorii din acest domeniu. Noi am ales să avem cele mai moderne utilaje și oameni foarte bine pregătiți.

Furnizați și beton?

Avem și stație de beton mobilă. Danube Total Grup se ocupă cu producerea, transportul și operațiunile de turnare a betonului, în orice compoziție, la cele mai înalte standarde de calitate.
Stația mobilă de beton DTG este dotată la un nivel tehnic ridicat, fapt ce ne permite să asigurăm o livrare promptă și de calitate. Urmărind tendinţele pieţei, ţintim poziţia de lider pe toate domeniile noastre de activitate, din respect pentru cerinţele clienţilor noştri, pentru siguranţa echipelor noastre, dar şi pentru valorile comunităţilor în care construim şi nu în ultimul rând pentru mediul înconjurător.

STABILIZARE PĂMÂNT

2 linii complete de stabilizare, compuse din 2 reciclatoare Wirtgen WR, 2 autogredere, 2 împrăștietoare liant, 5 cilindrii, cisternă apă, 3 cimetruck-uri

STAŢIE MOBILĂ DE BETOANE

Utilată complet, 3 silozuri ciment, 5 padocuri agregate, reciclator beton ( respecta conditiile de mediu ) 5 autobetoniere, pompa de beton, 6 autobasculante transport agregate, încărcător frontal, full computerizată

RECICLARE ASFALT LA RECE „IN SITU”

2 linii complete de stabilizare, compuse din 2 reciclatoare Wirtgen WR, 2 autogredere  cu sistem gps, 2 împrăștietoare liant, 5 cilindri, 3 cimetruck-uri, autogudronator, cisternă apă

STABILIZARE BALAST

2 linii complete de stabilizare, compuse din 2 reciclatoare Wirtgen WR, 2 autogredere  cu sistem gps, 2 imprastietoare liant, 5 cilindri, 3 cimetruck-uri, autogudronator, cisternă apă.

 

Sus
Translate »