Oferte locuri de munca top
ARENA Constructiilor

De ce sa alegeti bariere automate?

In cazul in care detineti o afacere cu un sediu de dimensiuni mari sau cu depozite si fabrici, este important ca accesul sa fie garantat numai pentru angajati precum si pentru marfa.

A angaja o echipa de paza in ziua de azi nu mai este o solutie atat de eficienta. Aceasta presupune un contract cu sume mari de bani, un personal mult mai mare si nesiguranta in momentele in care nu puteti ajunge la munca sau sunteti in concediu.

In ziua de azi cei mai multi afaceristi folosesc bariere automate pentru locatiile detinute. Acelasi lucru se aplica si in cazul in care este implicata o corporatie multinationala si aveti nevoie de spatii de parcare pentru autoturismele angajatilor dumneavoastra.

Varietatea de produse reprezentate de barierele automate sunt la mare cautare in zilele noastre, fiind calitative si fiabile pentru fiecare dintre noi. Daca doriti sa nu mai aveti probleme cu accesul, va trebui sa apelati la bariere automate si bariere parcare.

Aceste bariere automate sunt disponibile la cele mai bune preturi si la marimi diferite, in functie de necesitatile avute.

Puteti alege unul din aceste bariere parcare cu bare de 4 metri si sistem electromecanic de ridicare a barierei pentru verificarea accesului rutier. Motorul unui astfel de aparat este unul motoreductor de 24 Vdc, cu o unitate de comanda integrata. Viteza fiecarei bariere se poate regla cu usurinta. Totodata, masinaria are un sistem propriu de anti strivire care va va feri de posibilele viitoare accidente.

Acum va va fi mult mai usor sa intretineti aceste bare parcare! Ele dispun de faze de programare si o intretinere mult mai simplificata decat celelalte modele pe care le veti gasi la competitorii nostri!

Elementele cheie ale acestui mecanism sunt forta, fiabilitatea si usurinta de instalare. Acesta sunt motivele pentru care aceste bare automate sunt alegerea ideala pentru dvs.

Conexiunea pivotanta este optionala si o puteti folosi pentru protejarea barierei in caz de socuri, iar in aceste situatii, le puteti echilibra foarte usor datorita sistemului regulator care functioneaza fata tensiunea arcului.

Cu produsele noastre scapati de grija nefunctionarii din cauza penelor de curent. Sistemele de ultima generatie pe care le puteti folosi fara o sursa de electricitate, datorita unei baterii tampon PS234, integrabila in unitate aduce siguranta.

Deblocarea acestor bare parcare se poate face cel mai usor cu o cheie triunghiulara, astfel incat sa protejati mecanismul de agentii externi.

Cateva accesorii pe care vi le punem la dispozitie pentru aceste bariere automate sunt telecomenzile care permit o operare mai facila, elementii de sustinere ai barierei si un gratar din aluminiu.

Puteti arunca o privire pe pagina noastra oficiala la orice ora, 24/24 si astfel aveti acces la toate produsele pe care noi le comercializam. Suntem o companie cu experienta in acest domeniu din Romania, putand sa va asiguram cele mai bune produse pe care veti gasi pe piata.

 

Sus
Translate »