Erdbewegung-Osteuropa

Demareaza etapa a doua a proiectului Adora Forest

Tagor a demarat lucrările de construire pentru faza a doua a proiectului rezidențial Adora Forest, situat în partea de nord-est a orașului Timișoara. În această fază va fi ridicat un bloc cu 115 apartamente.

Ansamblul rezidențial va cuprinde în total 9 blocuri cu aproximativ 1.000 de apartamente, localizate în vecinătatea zonei rezidențiale Dumbrăvița, lângă Pădurea Verde.

Primul bloc, cu 107 apartamente, este dat în folosinţă şi ocupat integral, iar cele 115 apartamente din cadrul celui de al doilea bloc sunt deja rezervate în proporţie de 40%.

Ambele clădiri au regimul de înălţime parter+11 etaje. Imobilele beneficiază de locuri de parcare supraterane, au precizat reprezentanții Tagor.

Prețul unui apartament aflat în stadiul de construcţie pornește de la 1.100 euro pe metru pătrat util plus TVA.

Antreprenorul general este compania de construcţii Danya Cebus, parte a grupului AFI (Africa-Israel Investments).

Proiectele Adora sunt o investiţie imobiliară a fondului de investiții Patron Capital sub managementul dezvoltatorului imobiliar şi administratorului de proprietăţi Tagor, acesta deținând în prezent 4 proiecte rezidențiale: Adora Urban Village în sud-vestul Bucureştiului, Adora Pipera în nordul capitalei, Adora Park în Arad și Adora Forest în Timişoara.

 

Citiți și:

Nou parc industrial in nord-vestul tarii

Oferta reevaluata pentru atribuirea unui contract de modernizare strazi

Aproape 150 mil lei pentru reabilitarea retelei termice

 

Cititi revista ARENA Constructiilor nr 1/martie 2018

Sus
Translate »