Oferte locuri de munca top

Deschide un parteneriat profitabil cu DECEUNINCK

 

O afacere profitabilă și apreciată în domeniul producerii de tâmplărie din PVC se construiește cu efort, dedicare și parteneri puternici. În condițiile creșterii duratei de viață a ferestrelor, dar și a responsabilității privind protecția mediului înconjurător prin sustenabilitate și economie de energie, Deceuninck lansează o platformă universală pentru ferestre ce poate deveni un motor al dezvoltării afacerilor în domeniu.

Inovațiile introduse prin platforma Elegant poziționează Deceuninck ca lider în definirea noilor tendințe din domeniul ferestrelor, profilele încetând să mai fie doar PVC extrudat. Cele 3 elemente principale ale inovației Deceuninck schimbă această percepție cu un concept modern de profil universal modulat – iCOR, suplu și mai rezistent prin armare longitudinală cu fibră de sticlă – ThermoFibra sau extra-izolat prin folosirea pentru prima dată a termoizolației rigide Forthex.

La nivelul imaginii, platforma universală de profile Elegant îmbunătățește percepția ferestrelor din PVC, de la profilele albe și lucioase, la o imagine cu finisaj rafinat. Elegant Abstract, cu foliile decorative Decoroc, cu unghiuri drepte și finisaj texturat, oferă o alternativă estetică la profilele din aluminiu.

Imaginea minimalistă și cubistă, unică în domeniu, cu un design multiplu premiat, constituie un element de particularizare ce este rapid îmbrățișat de arhitecți, producători de ferestre și public. Deceuninck explorează cu succes o zonă a mixului imagine-performanță în domeniul ferestrelor, nemaiîntâlnită până astăzi: mai multă lumină, performanță de izolare și siguranță ridicate, tehnologii avansate de producție și opțiuni bogate de configurare. Poziționarea platformei Elegant în topul ofertei de ferestre este o consecință a satisfacerii nevoilor și dorințelor înalte ale publicului.

Pentru profesioniști, cel mai important este modul de producție. Optimizarea secțiunii profilelor ramă și cercevea, prin modulul unic central iCOR, reduce tipologia de repere, simplificând-o substanțial. Primul avantaj este scăderea inventarului de profile, diversitatea de aplicațiile panourilor de tâmplărie nefiind afectată. Aceasta înseamnă mai multe posibilități de producție, fiecare profil de ramă se poate combina cu oricare profil de cercevea. Economie de timp și bani, eficiență în aprovizionare, flexibilitate. Prelucrarea se face conform metodelor uzuale din punct de vedere tehnologic.

Noua serie de profile este configurată pornind de la modulul central revoluționar iCOR: 3 profile de ramă (76/84/115mm) se pot combina cu 5 profile de cercevea (Infinity & Infinity Thermofibra – decalat, Abstract – coplanar, Origin – retras și noul profil Grando). În total sunt posibile 15 combinații diferite, ceea ce oferă o plajă largă de abordări stilistice.

Caracteristicile tehnice ridicate confirmă esența platformei Elegant: profilele nu doar arată bine, dar și oferă un pachet unic al indicilor de performanță:

  • Uf = 0.93 W/mpK în varianta standard
  • Uf = 0.88 W/mpK în combinație cu Thermofibra și Forthex – recomandate și pentru case pasive
  • 6 camere, lățimea ramei de la 76 mm, a cercevelei, de la 80 mm
  • înălțime vizibilă minimă în categorie, de la 112 mm la 109 mm
  • acoperirea vitrării de numai 9 mm oferă împreună cu înălțimea vizibilă minimă cea mai mare suprafață de lumină, la aceleași dimensiuni de panou de tâmplărie

Deceuninck acordă o atenție deosebită interacțiunii produselor sale cu mediul înconjurător printr-o abordare proactivă față de reciclarea și utilizarea responsabilă a PVC-ului. Produsele Deceuninck sunt 100% reciclabile (până la 7 cicluri), iar în procesul de producție sunt utilizați stabilizatori fără conținut de plumb. Prin utilizarea unui procent important de granulat din PVC reciclat, cunoscând faptul că procesul de reciclare crește omogenitatea acestor particule, noul material obținut, EcoPowerCore, oferă o rezistență sporită interiorului profilelor, unde este utilizat.

Compania Deceuninck România este pregătită să vă ofere detalii despre introducerea în portofoliul dumneavoastră a platformei universale de profile Elegant. Dacă sunteți montator de ferestre, veți fi îndrumat spre un partener ce deja produce tâmplărie cu aceste profile. Contact: info@deceuninck.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

Scanați codul QR

pentru mai multe detalii.

 

 

Sus
Translate »